Chalet Oberalpreuss

Vervul je droom van je eigen chalet in het unieke berglandschap van Andermatt. U heeft de unieke kans om uw droom te realiseren van een perfect chalet met een maximum aan individuele wensen aan de voet van het Gotthard-massief. U kiest zelf de locatie van uw woning. Uw chalet-project zal worden ontwikkeld en gerealiseerd in nauwe samenwerking met u en met de door u geselecteerde architect. U kunt dus al uw ideeën inbrengen en uw eigen huis ontwerpen op basis van uw ideeën. Dompel jezelf onder en laat je dromen de vrije loop.

Locatie

Andermatt, uw woning in het hart van Zwitserland. Andermatt (1.444 m) is zonder twijfel een van de meest veelzijdige plaatsen in Zwitserland. Centraal gelegen op het kruispunt van drie historische passen: de Furka-pas, de Gotthard-pas en de Oberalp-pas. Andermatt is het beste dat Zwitserland te bieden heeft. FIRST biedt u nu de mogelijkheid om uw (tweede) woning te realiseren. Het project voldoet aan alle wettelijke eisen. Daarnaast is er een Lex Koller-vergunning, waarmee u vrij over uw eigendom kunt beschikken. Het project in Andermatt gelegen in de Zwitserse Alpen biedt verschillende mogelijkheden: van luxe appartementen, zelfgebouwde chalets tot de aankoop van een vakantiehuis beheerd door Radisson Blu met een solide rendement. Andermatt is het hele jaar door een bestemming waar u altijd kunt genieten van het beste dat Zwitserland te bieden heeft. Project: - 6 vier- en vijfsterrenhotels - Ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen - Verschillende vergader- en conferentiefaciliteiten - Luxe wellness / zwembad - Golfbaan par 72, 18 holes

Kenmerken

Het chalet is afgeleid van het oorspronkelijke type en is gebaseerd op de historische gebouwen van Andermatt. De kleine huizen zijn gemaakt van hout met een massieve binnenkern. Het interieur bestaat uit drie verdiepingen en een zadeldak. Het conventionele chalettype wordt gemoderniseerd door het volume in de plattegrond, de positie van de nokrand en door de verschillende diepten van de dakuitsteeksels te verminderen.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 5.263.000,-
  • Type Chalet
  • Woonoppervlakte 159
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 8
  • Aantal badkamers 5
  • Aantal slaapkamers 4

Documenten

Bekijk ook deze appartementen