Grindelwald - Penthouse Aspen

Vakantie aan de voet van de Eiger noordwand, exclusieve hotelservice vanuit het aangrenzende Hotel-Restaurant Aspen en het nieuwe wellness centrum - omgeven door een adembenemend bergpanorama - beloven u pure ontspanning en recreatie - op elk moment van het jaar! Laat uw dromen uitkomen en realiseer uw nieuwe vakantiehuis bij ons.   Beschikbaar voor niet-Zwitsers.

Locatie

Het zomer- en wintersportgebied is onderverdeeld in 3 deelgebieden. 1e Grindelwald First Of u nu gaat skiën of snowboarden, sleeën of wandelen. De regio biedt alle activiteiten op en buiten de piste van jong tot oud. Gepassioneerde wandelaars en slee-rijders pas op: Grindewlad biedt met 16 km de langste rodelbaan van Europa. Na een 2 uur durende winterwandeling vanaf het bergstation First on the Faulhorn 2681 m boven de zeespiegel is rodelplezier gegarandeerd! Houd je van spanning? Inbegrepen in de skipas is de mogelijkheid om de piste te nemen; tot 84 km / h vanaf het bergstation First naar het tussenstation Schreckfeld im Fluge. 2. Grindelwald- Wengen Wereldberoemd om de internationale Lauberhorn-races, is Wengen een perfecte bestemming. Eén weekend in een jaar, drukken de ski downhill-professionals hun stempel op de langste afdaling van het WK en trekken sportliefhebbers en fans van over de hele wereld naar het prachtige berggebied. Voor kinderen is het kinderparadijs met zijn eigen skilift precies in het centrum van Mürren en het is een ideale trainingslocatie voor jong en oud. Het bergrestaurant Männlichen, dat gemakkelijk te voet of per ski kan worden bereikt, zal u graag voeden op het ruime zonneterras met uitzicht over Grindelwald en de wereldberoemde Eiger-noordwand. Bijzonder opmerkelijk is de dagtocht naar de Jungfraujoch, die wordt beschouwd als het hoogste punt van Europa met 3.454 m boven zeeniveau. 3. Mürren -Schilthorn Piz Gloria Vanuit het idyllische vakantiedorp Mürren heeft u het hele ski- en wandelgebied tot uw beschikking. De kabelbaan aan de westkant van Mürren neemt je via 2 middel-stations naar de Schilthorn. Geniet van het beste uitzicht op Eiger, Mönch en Jungfrau vanaf het adembenemende platform of het comfortabele 360 ​​° draaiende restaurant. De afdaling voor wintersporters wordt gekozen door de steilste helling (ongeveer 88% helling) in de hele Jungfrau-regio.

Overige bijzonderheden

Hoe komt u er? Auto: de snelweg van Basel, Genève of Zürich via Bern naar Spiez, vanaf hier de weg volgen via Interlaken naar Grindelwald. Met de trein: Internationale sneltreinen rijden naar Interlaken, van daaruit in 35 minuten naar Grindelwald. Vliegveld: Bern 70 km, Zürich 195 km, Basel 175 km, Genève 205 km. Zürich en Genève met directe treinverbinding vanaf het vliegveldstation. Bevolking: ca. 4'200 inwoners Inkomstenbelasting: Belastingtarief gemeente: 1.79 Belastingtarief Canton: 3.06 Onroerendgoedbelasting: belastingtarief 1,5 ‰ van officiële waarde.

Informatie

  • Stad Grindelwald
  • Prijs CHF 2.600.000,-
  • Type Penthouse
  • Woonoppervlakte 145
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 4,5
  • Aantal badkamers 3
  • Aantal slaapkamers 3

Documenten

Bekijk ook deze appartementen