Residences at the Hard Rock Hotel Davos

Gelegen in het centrum van Davos bieden de Residences in het Hard Rock Hotel Davos een heerlijke plek waar rust en creativiteit samenkomen.

Residences at the Hard Rock Hotel Davos

Gelegen in het centrum van Davos bieden de Residences in het Hard Rock Hotel Davos een heerlijke plek waar rust en creativiteit samenkomen.

Documenten

De Residences in het Hard Rock Hotel Davos zijn ontworpen door het wereldwijd toonaangevende architectuur- en designbedrijf Woods Bagot met als doel de nieuwste Zwitserse trends met een Hard Rock-twist weer te geven. De volledig ingerichte appartementen bieden een perfecte balans tussen huiselijk comfort met moderne functionaliteit, een chique stijl en de legendarische Hard Rock-sfeer. Dit alles geïnspireerd door Hard Rock Hotels. Bij Residences zijn onze ontwerpers componisten, arrangeurs, vertellers en tekstdichters die onze innerlijke muziek uitnodigen om vrij te spelen in de visuele ritmen, tonen en kleuren van onze huizen. Hier is elke noot kunstzinnig gekozen en dynamisch gecomponeerd en gearrangeerd.

Davos geniet al sinds het midden van de 19e eeuw een wereldwijde reputatie als kuuroord en uitstekende wintersportbestemming in het Zwitserse kanton Graubünden. Het hoogste punt van de gemeente, gelegen op 1.560 meter boven zeeniveau, is de Flüela Schwarzhorn met een hoogte van 3.147 meter. Het biedt een ideale omgeving voor recreatieve en culturele activiteiten. Davos staat bekend om het houden van sportevenementen in de winter en de zomer, en heeft een groot aantal spraakmakende internationale conferenties, zoals het World Economic Forum (WEF).

Residences in het Hard Rock Hotel Davos hebben een rustige maar centrale locatie in Davos, dicht bij de Promenade, het belangrijkste winkel- en entertainmentcentrum. Veel bezienswaardigheden liggen op slechts een steenworp afstand: de bergbaan naar Schatzalp; het hockeystadion met de beroemde Spengler Cup Vaillant Arena en het congrescentrum. 

Maak nu kennis met The Residences at The Hard Rock Hotel.

We hebben een speciaal arrangement voor u samengesteld. Download de leaflet hier.

 

Het project in getallen

  • 2Jaar
  • 1Fase(s)

  • 3Gebouwen
  • 31Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen