Wellness Residences Hubel - Leukerbad

Leukerbad: betaalbaar in Zwitserland!

Leukerbad is een pittoresk stadje omgeven door hoge en indrukwekkende bergen. Het biedt volop toeristische mogelijkheden en activiteiten van waaruit u kunt genieten van adembenemende uitzichten.

Documenten

Leukerbad is een zogenoemde all-season bestemming en trekt het hele jaar door veel toeristen uit de hele wereld die komen genieten van de charmante en ontspannen sfeer. Bovenal komen ze om te genieten van de uitgebreide spa-mogelijkheden. Leukerbad is één van de vijf meest bezochte bestemmingen in het kanton Wallis en is in het trotse bezit van één van de grootste kuuroorden in Zwitserland. Mede daarom is Leukerbad een goede bestemming om te investeringen in onroerend goed; de vraag naar vakantie appartementen in deze “badplaats” is groot!

 

Hubel Residences

De appartementen in Hubel Residences zijn modern en luxe. Alle woningen zijn voorzien van luxe sanitaire voorzieningen zoals toilet, bad en inloopdouche. Tevens is er een moderne keuken aanwezig voorzien van alle gemakken “van deze tijd“ Het interieur is sfeervol en alle appartementen worden ingericht met stijlvolle meubels en kenmerkende details. De woningen zijn verdeeld over 5 etages inclusief de begane grond.
Woningtypen: Het project beschikt over verschillende woningtypen, variërend van een studio (21,5 m2), slaapkamer en living, meerdere één en twee slaapkamer woning tot en met een prachtig gesitueerde penthouse (64 m2). Alle woningen hebben een eigen balkon met uitzicht op de bergen of het dal van Leukerbad. De begane grond woningen hebben een eigen terras. Alle woningen bezitten standaard een keuken en een badkamer met moderne inloopdouche. De grotere woningen beschikken over twee badkamers waarvan één ensuite, behorende bij de masterbedroom. De kleinere woningen beschikken tevens over een slaapbank. Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de eisen van deze tijd en voldoen ze ruim aan de hoge Zwitserse kwaliteitsnormen.

 

Overige: 
Op iedere etage is er een kleine algemene vrijetijdsruimte ingericht met TV; ideaal voor de kinderen. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de eetzaal, skiruimte en receptie. In de tuin zijn twee grote jacuzzi’s en een chalet met sauna.

Het project in getallen

  • 1Jaar
  • 1Fase(s)

  • 1Gebouwen
  • 47Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen