Locarno - Project Cedrus

Een heerlijk mediterraan klimaat in combinatie met de welbekende Zwitserse kwaliteit en internationale allure; Project Cedrus - Locarno

Cedrus - Locarno

Project Cedrus in Locarno is het resultaat als technologie wordt gecombineerd met de kracht en pracht van de natuur, wanneer elegantie met hedendaags design worden gecombineerd en wanneer emoties samensmelten met de objectiviteit van rationele schoonheid.

De Cedrus appartementen; luxe woningen met een prachtig vrij uitzicht op het Lago Maggiore, belichamen een architectonische visie die verder gaat dan louter comfort of pure schoonheid. Ze zijn ontworpen in elk detail en laten niets aan het toeval over, uitgerust met een filosofie die de eigenaren en hun gasten bij ieder bezoek weer zullen opwinden.

Project Cedrus wordt omgeven door een bos dat dienst doet als een natuurlijk decor. Bovendien wordt het project doorkruist door een natuurlijke stroom dat deel uitmaakt van het unieke landschap; omringd door bergen en de weerspiegeling van de wateren van het Lago Maggiore. Door de vele buitenruimtes en de terrassen met panoramisch uitzicht biedt de residentie het gewenste aangename buitenleven voor mensen die houden van het mediterrane leven met bijbehorende hoge levensstandaard.

Het project in getallen

  • 1Jaar
  • 1Fase(s)

  • 4Gebouwen
  • 21Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen