Project Luzern - Eigenthal

Genieten van de kwaliteit van leven in Luzern en rondom de Vierwaldstättersee!

Project Luzern - Eigenthal

Veel gestelde vragen over kopen in Zwitserland

Veel gestelde vragen over kopen in Zwitserland

Veel gestelde vragen

EIGENTHAL - "HET RECREATIEGEBIED VAN LUZERN"

Eigenthal is een hooggelegen dal in de Emmentaler Alpen. Het ligt op ongeveer 1.000 meter boven zeeniveau en aan de noordelijke voet van de berg Pilatus. Het is voornamelijk gelegen in het gebied van de gemeente Schwarzenberg in het kanton Luzern. De vallei bekoort met een uniek panorama, een diverse flora en fauna en biedt tal van diverse recreatieve mogelijkheden. 

Het Eigenthal biedt in elk van de vier seizoenen fantastische mogelijkheden. Zo ligt het gebied in de herfst- en wintermaanden meestal boven de mistlijn en is het daarom een ​​populaire bestemming voor veel zonaanbidders. Als de winter aanbreekt, verandert het Eigenthal snel in een prachtig ongerept winterlandschap. De verschillende langlaufloipes van het Eigenthal zijn wijd en zijd bekend. U kunt uw batterijen opladen met een indrukwekkende sneeuwschoenwandeling in de zon, of bij maanlicht d.m.v. de verlichte nachtloipes. 

LOCATIE VAN HET PROJECT

Het project is gelegen nabij het Eigenthalerhof aan de Fuchsbühlstraat in Schwarzenberg. U kunt het Eigenthalerhof gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer vanaf het centraal station van Luzern of vanaf Malters. Uiteraard is het ook per auto bereikbaar. Het project is aan te rijden via Kriens of Malters.

HET PROJECT

Het project bestaat uit één appartementengebouw met 18 eenheden. Hiervan zijn 14 appartementen met 2,5 kamers en 4 appartementen met 3,5 kamers. Alle appartementen zijn optimaal op elkaar afgestemd en hebben functionele plattegronden zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantiewoning. Alle appartementen hebben grote raampartijen en zijn ingericht met een modern interieur van tijdloze materialen.

Het project in getallen

  • 2Jaar
  • 1Fase(s)

  • 1Gebouwen
  • 18Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen