Project Meiringen Hauptstrasse Huis 2 - WA

Meiringen ligt 600 m boven zeeniveau en op slechts enkele kilometers van het centrum van Zwitserland. De gemeente, die behoort tot het district Interlaken-Oberhasli in het kanton Bern, ligt aan de voet van verschillende passen en wordt gekenmerkt door een spectaculaire omgeving met gletsjers en rotsen, bossen, weilanden, beken en meren.

Locatie

In het mooie centrum van Meiringen wordt aan de Hauptstrasse op dit moment een project gerealiseerd, bestaande uit een appartementengebouw met 6 appartementen en 2 dubbele ééngezinswoningen. Het appartementengebouw heeft in totaal 4 appartementen en 2 penthouses.

Kenmerken

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, moderne douche/toilet en badkamer. De appartementen op de begane grond krijgen fijne terrassen en de appartementen op de eerste verdieping en de penthouses, krijgen ruime zonnige balkons. In het souterrain krijgt elk appartement een aparte kelderruimte toegewezen. De wasruimte is geïntegreerd in de appartementen. De twee onder één kap woningen worden royaal van opzet met hun 5 1⁄2 kamers, die zich uitstrekken over twee verdiepingen. Alle appartementen hebben een ruim terras en/of balkon. Alle woningen zijn gemakkelijk te bereiken via de gedeelde parkeergarage. De rolstoel toegankelijke appartementen zijn bereikbaar vanuit de kelder/parkeergarage met een lift.

Overige bijzonderheden

Gezinsvriendelijkheid, unieke natuur, diverse vrijetijds- en sportmogelijkheden in zomer en winter (wandelen, bergsport en skiën, langlaufen, tennis, golf in Interlaken, binnen- en buitenzwembaden, klim- en klimhal, gym, ijsbaan, bioscoop), maar ook het besef van traditie en culturele eigenaardigheden zijn de kenmerken van een indrukwekkende (vakantie)regio.

Informatie

  • Stad Meiringen
  • Prijs CHF 849.000,-
  • Type Twee-onder-een-kapwoning
  • Woonoppervlakte 158
  • Aantal kamers 5,5
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal slaapkamers 4

Documenten

Bekijk ook deze appartementen