Project Meiringen-Hauptstrasse

Project Meiringen-Hauptstrasse; leven tussen de Zwitsers in het centrum van het authentieke dorpje Meiringen, met eigen skigebied!

Project Meiringen-Hauptstrasse

Project Meiringen-Hauptstrasse; leven tussen de Zwitsers in het centrum van het authentieke dorpje Meiringen, met eigen skigebied!

MEIRINGEN IM HASLITAL

Meiringen ligt in het Haslital in het geografische centrum van Zwitserland, ingebed in de beroemde Alpenpassen Grimsel, Susten en Brünig in het Berner Oberland. Het Haslital strekt zich uit van de Brienzersee tot de passen van Grimsel en Susten.

Meiringen ligt op 600 meter boven zeeniveau midden in een imposante bergwereld. Het dorp met een stedelijk karakter heeft 4.800 inwoners en is de hoofdstad van de wijk Oberhasli. Meiringen heeft een breed scala aan economische sectoren, veel verenigingen, een actief dorpsleven en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten in zomer en winter. Wonen in Meiringen betekent levenskwaliteit voor jong en oud temidden van een uniek natuurlijk decor. Alle diensten en aanbiedingen in het dorp zijn op loopafstand. In een paar minuten bent u bij het treinstation of het dalstation van de Meiringen-Hasliberg-bergbanen. Er zijn talloze mogelijkheden.


De lokale openbare scholen zorgen voor basisonderwijs. Middelbare scholen en scholen voor beroepsonderwijs in Interlaken zijn gemakkelijk te bereiken met de trein. Meiringen heeft ook op cultureel gebied veel te bieden. Naast de vele activiteiten van de verenigingen zijn er ook jaarlijkse evenementen zoals het Meiringen Muziekfestival.

Het project in getallen

  • Jaar
  • 1Fase(s)

  • 3Gebouwen
  • 10Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen