The Chedi Penthouse Gems H1-05-01

Als een solide investering biedt The Chedi Gems als absoluut hoogtepunt van The Chedi Andermatt de mogelijkheid om het volgende te doen: Creëer uw eigen droomhuis in de Zwitserse Alpen. Door de exclusiviteit van een privéwoning te combineren met de faciliteiten van een van de meest stijlvolle en luxueuze hotels in Zwitserland, wordt The Chedi Gems gekenmerkt door het hoogste kwaliteitsniveau. Kwaliteit, design en comfort. De Chedi-ervaring staat over de hele wereld bekend om de onberispelijke service en de uitstekende keuken en ultramoderne wellness- en fitness faciliteiten die beschikbaar zijn voor bewoners van The Chedi Gems. In uw ruime huis heeft u de vrijheid om de kamer naar uw wens in te richten. Laat je fantasie de vrije loop om vrij te bewegen en laat onze architecten en designers elk aspect van uw persoonlijke juweel naar uw wens aanpassen. Of u nu kiest voor een royale privé-spa-oase of een karakteristieke hoofdslaapkamer, elk penthouse wordt een op maat gemaakte creatie. Uw nieuwe huis zal net zo onderscheidend zijn als u. • Volledige ontwerp vrijheid voor interieurontwerp • Exclusieve locatie op de bovenste verdiepingen • Volledige privacy en unieke weergaven • Overdekte parkeerplaats met valet parking • Golfrechten voor de golfbaan van Andermatt en de Sport Butler-service • Dit omvat de beroemde "Chedi Experience" met een onberispelijke 24-uurs service, de beste restaurants en ultramoderne fitness- en spafaciliteiten.

Locatie

Andermatt, uw eigendom in het hart van Zwitserland. Zonder twijfel is Andermatt (1444 m) een van de meest veelzijdige plaatsen in Zwitserland. Centraal gelegen op het kruispunt van drie historische passen: de Furka-pas, de Gotthardpas en de Oberalp-pas. Andermatt biedt u nu de mogelijkheid om uw (tweede) appartement te realiseren. Het project voldoet aan de wettelijke vereisten. Daarnaast is er een Lex Koller-vergunning waarmee u vrij over uw eigendom kunt beschikken. Het project Andermatt Swiss Alps biedt verschillende mogelijkheden: van luxe appartementen, zelf gebouwde chalets tot de aankoop van een door Radisson Blu beheerd vakantiehuis met een solide opbrengst. Andermatt is het hele jaar door een bestemming waar u altijd kunt genieten van het beste dat Zwitserland te bieden heeft! Het project omvat: • 6 vier- en vijfsterrenhotels • Ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen • Concerthal en verschillende vergader- en conferentiefaciliteiten • Luxe Wellness / Zwembad • Par 72 golfbaan, 18 holes

Kenmerken

Er zijn vijf architecturale concepten om uit te kiezen voor de exclusieve The Chedi Gems. Als alternatief kunt u ook uw ideeën en wensen voor het ontwerp van uw nieuwe huis met uw architect naar keuze bespreken om zo uw eigen The Chedi Gem te creëren. Klassiek Alpine Chic - bergkristal Bergkristal vertegenwoordigt de essentie van de Alpen, met typische kenmerken zoals voorzichtigheid, degelijkheid, vertrouwen en een gevoel voor de essentie. Dit komt weer terug in natuurlijke, comfortabele vormen van massief hout. Bergkristal vormt de basis voor een succesvol interieurontwerp, dat veel verder gaat dan de gebruikelijke alpine chic. Aziatisch - Oriental Olive Jade Olive Jade is al duizenden jaren diep ingebed in verschillende culturen, als een stralende kracht die harmonie en balans brengt. Olive Jade biedt bewoners de mogelijkheid om de alpiene kwaliteit van leven te ervaren in een rustige omgeving en in evenwichtige vormen. Masculine Alpine Chic - zwarte toermalijn Donker gekleurd, edgy, mannelijk en mysterieus. Dit zijn de kenmerken die het Black Tourmaline Penthouse zo uniek maken. Elk facet wordt onderstreept door een rotsvaste uitspraak van architecturaal stilistisch vertrouwen. Feminine Alpine Chic - Rose Crystal Rozenkwarts is een symbool van liefde en vruchtbaarheid. Het bevordert de gevoeligheid en romantiek. Rose Crystal is geweldig voor het integreren van vrouwelijke eigenschappen in het ontwerp en het op een unieke manier tot leven te brengen. Modern Alpine Chic - Tiger Eye De kenmerken van Tiger Eye zijn moed, bescherming, veiligheid en duidelijkheid. Het doel is om deze kwaliteiten tot in het kleinste detail te benadrukken, dankzij de hoogste kwaliteit handgemaakt. Niets mag afleiden van het exclusieve savoir-vivre aanbod.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 12.740.000,-
  • Type Penthouse
  • Woonoppervlakte 616
  • Verwarming Ja
  • Aantal slaapkamers 4

Documenten

Bekijk ook deze appartementen