The Chedi Residence R4-01-03

Word eigenaar van een deel van The Chedi Andermatt en profiteer van de voordelen van de hotelvoorzieningen en -services. Het idyllische berglandschap in de Zwitserse Alpen is net zo gevarieerd als de vier seizoenen. Betrouwbare sneeuwval in de bergen, groene weiden en hellingen, gecultiveerde en natuurlijke gebieden nodigen bezoekers uit om langer te blijven. Creëer uw eigen droomhuis in de Zwitserse Alpen. Door de exclusiviteit van een privéwoning te combineren met de faciliteiten van een van de meest stijlvolle en luxueuze hotels in Zwitserland, wordt The Chedi Residences gekenmerkt door het hoogste kwaliteitsniveau. Kwaliteit, design en comfort. De Chedi-ervaring staat over de hele wereld bekend om de onberispelijke service en de uitstekende keuken en ultramoderne wellness- en fitness faciliteiten die beschikbaar zijn voor bewoners van The Chedi Residences. Residence-eigenaren hebben toegang tot de spa en alle hoteldiensten en kunnen optioneel deelnemen aan het hotelverhuurprogramma. Eigenaren krijgen ook de volgende diensten: • Overdekte parkeerplaats met valet parking • Golfrechten voor de golfbaan van Andermatt en de Sport Butler-service • Dit omvat de beroemde "Chedi Experience" met een onberispelijke 24-uurs service, de beste restaurants en ultramoderne fitness- en spafaciliteiten.

Locatie

Andermatt, uw woning in het hart van Zwitserland. Andermatt (1.444 m) is zonder twijfel een van de meest veelzijdige plaatsen in Zwitserland. Centraal gelegen op het kruispunt van drie historische passen: de Furka-pas, de Gotthard-pas en de Oberalp-pas. Andermatt is het beste dat Zwitserland te bieden heeft. FIRST biedt u nu de mogelijkheid om uw (tweede) woning te realiseren. Het project voldoet aan alle wettelijke eisen. Daarnaast is er een Lex Koller-vergunning, waarmee u vrij over uw eigendom kunt beschikken. Het project in Andermatt gelegen in de Zwitserse Alpen biedt verschillende mogelijkheden: van luxe appartementen, zelfgebouwde chalets tot de aankoop van een vakantiehuis beheerd door Radisson Blu met een solide rendement. Andermatt is het hele jaar door een bestemming waar u altijd kunt genieten van het beste dat Zwitserland te bieden heeft. Project: - 6 vier- en vijfsterrenhotels - Ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen - Verschillende vergader- en conferentiefaciliteiten - Luxe wellness / zwembad - Golfbaan par 72, 18 holes

Kenmerken

Dit appartement met twee slaapkamers is zeer ruim ontworpen. De entree met een open kledingkast leidt naar de woonkamer met een comfortabele bank, uitnodigende fauteuils en een open haard. De woonkamer staat in open verbinding met het eetgedeelte met een hoogwaardige houten tafel die plaats biedt aan 10 personen. De open keuken bevindt zich direct naast het eetgedeelte. Naast de entree bevindt zich het smaakvol ingerichte gastentoilet. De slaapkamers hebben zowel een secretaire als aan de onderkant van het luxe Hästens bed een lage tafel met comfortabele kussens of met gestoffeerde stoelen. Beide slaapkamers zijn voorzien van ruime badkamers, gescheiden door houten traliewerkdeuren, voorzien van twee wastafels, een regendouche, apart toilet en een inloopkleedkamer.

Overige bijzonderheden

The Chedi Andermatt haalt 100 procent van zijn elektriciteit uit water- en windenergie in de Gotthard-regio en waar mogelijk wordt de warmte intern teruggewonnen. Hout en natuursteen domineren in het 5-sterren deluxe hotel. Door het hele hotel en in de appartementen wordt waarde gehecht aan natuurlijke materialen, verantwoord gebruik van hulpbronnen en duurzaam beheer.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 4.060.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 192
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 3,5
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal slaapkamers 2

Documenten

Bekijk ook deze appartementen