Wellness Residence Hubel - Leukerbad nr. 43

De appartementen van Hubel Residences ademen kwaliteit en luxe. De woningen zijn allen voorzien van luxe sanitaire voorzieningen, toilet, bad en douche. Tevens is er een moderne keuken aanwezig die voorzien is van alle gemakken. Het interieur is modern en alle units worden ingericht met stijlvolle meubels. De woningen zijn verdeeld over 5 etages inclusief de begane grond. Woningtype: Het project beschikt over verschillende woningtypen, variërend van een studio (21,5 m2); slaapkamer en living, één en twee slaapkamer woningen tot en met een penthouse (64 m2).

Locatie

Het Hubel-project ligt in het pittoreske stadje Leukerbad, op ongeveer 40 minuten rijden van de luchthaven in de stad Sion - de hoofdstad van het kanton Wallis. Leukerbad is een van de meest bekende steden in de Alpenregio in het algemeen en Wallis in het bijzonder. Wallis is een kanton dat bekend staat om zijn top skigebieden in Zwitserland, warmwaterbronnen, wandelpaden en de belangrijkste wijnindustrie in Zwitserland. Wallis is een van de populairste toeristische bestemmingen in Zwitserland dankzij de beroemde Matterhorn, het symbool van de beroemde Toblerone-chocolade, de grote San Bernard-pas en de grootste warmwaterbron in Leukerbad. + Gelegen centraal in Zwitserland + Op de rand van Wallis + 40 minuten van Sion + 1,5 uur van Bern + 2 uur van Zürich + 1,5 uur van Basel

Kenmerken

Alle woningen hebben een eigen balkon met uitzicht op de bergen of het dal van Leukerbad. De begane grond woningen hebben een eigen terras. Alle woningen hebben standaard een keuken en badkamer met moderne inloopdouche. De grotere woningen beschikken over twee badkamers waarvan één ensuite, behorende bij de masterbedroom. De kleinere woningen beschikken tevens over een slaapbank. Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de eisen van deze tijd envoldoen ze ruim aan de hoge Zwitserse kwaliteitsnormen.

Overige bijzonderheden

Op iedere etage is er een kleine algemene vrijetijdsruimte ingericht met TV; ideaal voor de kinderen. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de eetzaal, skiruimte en receptie. In de tuin zijn twee grote jacuzzi’s en een chalet met sauna.

Informatie

  • Stad Leukerbad
  • Prijs CHF 312.000,-
  • Type Begane grond
  • Woonoppervlakte 36
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 1,5
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal slaapkamers 1

Documenten

Bekijk ook deze appartementen