Chalet in Morgins te koop

Altijd al over een tweede huis in Zwitserland willen beschikken? De aankoop van een woning, zoals een vakantiewoning of chalet in Morgins kan complex zijn. Zo kan wet- en regelgeving tot op lokaal niveau verschillen en worden investeringen beperkt door de Lex Koller wetgeving. De wet regelt onder meer de toekenning van vergunningen voor de niet ingezetenen.

Contact met FIRST.

Als specialist met ruim 15 jaar ervaring begeleidt FIRST. bij de aan- en verkoop van woningen in Zwitserland. Eveneens ontwikkelen wij eigen vastgoedprojecten, zoals de schitterende luxe woningen direct aan de piste in één van de grootste skigebieden in Europa; Porte du Soleil Résidences in Morgins.

Een tweede huis of chalet in Morgins te Zwitserland is geweldig voor eigen vakanties en is tegelijkertijd een lucratieve investering. Zo zijn er diverse fiscale voordelen en is ook verhuur mogelijk voor de woningen uit ons aanbod.

Chalet in Morings te koop

Vakantiewoning of Chalet in Morgins?

Porte du Soleil Residences is een luxe boutique project, direct gelegen aan de piste van een prachtig skigebied. Daarbij wordt er de komende 10 jaar flink geïnvesteerd in het skigebied met ruim 580 kilometer piste, waarbij de gemeente pistes en skiliften vernieuwd en zelfs nieuw aanlegt.

Vakantiehuis in Morgins te koop

Financiering van vastgoed in Zwitserland

Voor de aankoop van een vakantiehuis of chalet in Morgins zijn zowel particulier als zakelijk financieringsmogelijkheden mogelijk. Als niet Zwitsers ingezetene is tot ongeveer 60% van de aankoopsom te lenen bij een bank gevestigd in Zwitserland.

Het restant dient u uit eigen vermogen in te brengen. Vervolgens ontvangt u een zogenoemde Schuldbrief voor de hypothecaire schuld bij de Zwitserse bank. Dit brengt meer flexibiliteit mee dan een hypotheek in Nederland. Hier vertellen wij natuurlijk graag meer over.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een appartement, chalet of complete woning in Zwitserland? Maak vrijblijvend een afspraak. In een adviesgesprek vertellen wij graag meer over de huidige en komende projecten. Daarbij informeren we alles over de fiscale en financiële voordelen.

Neem direct contact op of maak een afspraak voor een informatiegesprek.