Makelaar in Lugano

Altijd al een vakantiewoning willen kopen aan de oever van het schitterende Lugano? Als makelaar in de regio tonen wij graag de direct beschikbare appartementen en semi-vrijstaande villa's in het cosmopolitische Porto Letizia. De woningen staan op een bijzondere locatie en zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke vrij met een stabiel rendement. Ontdek de mogelijkheden via de onderstaande pagina of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk project

Al vanaf 75.000 euro kan je investeren beschik je over het vastgoed in Porto Letizia. Midden in het rustige mediterraanse landschap op slechts 10 minuten rijden van het Zwitserse Lugano en het Italiaanse Comomeer is dit een perfecte locatie. Interesse? Als makelaar in Lugano tonen wij de woningen, zodat u deze unieke investeringskans kunt bezichtigen.

Makelaar Porto Letizia aan meer van Lugano

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Makelaar in regio Lugano

Bij het project heb je keuze uit drie woningtype, namelijk studio's, 2-slaapkamer appartementen en villa's. Ook het uitzicht verschilt variërend van de prachtige bergwanden of het rustgevende meer van Lugano. Als onderdeel van een vakantiepark profiteert u als eigenaar tevens van de voorzieningen op het complex en verhuur mogelijkheden.

Zo kunt u rekenen op een netto rendement van 5% per jaar en beschikt u over een fantastisch vakantiehuis voor eigen gebruik. Als makelaar voor woningen in Lugano en Porto Letizia begeleiden wij in het hele traject en adviseren tevens op het gebied van verhuur ter verhoging van rendement.

Financiering en pakketten op maat

Het kan interessant zijn om de financiering van een vakantiehuis in Lugano te regelen bij een lokale bank. Ook voor de aankoop van meerdere units zijn mogelijkheden. Hiervoor bieden wij pakketten op maat. Interesse? Neem direct contact op of maak een afspraak. Wij vertellen graag meer over het beschikbare vastgoed in Lugano en Porto Letizia.

Porto Letizia makelaars

Vakantiehuis nabij Lugano: Porto Letizia

Kom helemaal tot rust in een eigen vakantiehuis nabij Lugano. Op de bijzondere locatie beschik je over alle faciliteiten voor de perfecte vakantie. Zo huur je bijvoorbeeld een bootje, kan je watersporten, fietsen, wandelen of een dagje weg naar het historische centrum van Porlezza. Heerlijk dineren kan natuurlijk bij één van de vele restaurantjes in de regio met typisch Italiaanse specialiteiten.

Ook voor kinderen zijn er tal van activiteiten in de regio, zoals een speeltuin, kinderpark en mini-golfbaan.

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag om meer informatie.