Vastgoed aan meer van Lugano in Italië

Aan de oever van het schitterende Italiaanse meer van Lugano is vastgoed verkrijgbaar in het cosmopolitische Porto Letizia. Diverse koopwoningen, als appartementen en semi-vrijstaande villa's. De bijzondere locatie, aantrekkelijke prijs en een stabiel rendement maken de woningen een interessante investering.

Bekijk project

De moderne vakantiewoningen zijn gelegen in het rustige en mediterrane landschap op 10 minuten afstand van zowel het Zwitserse Lugano als het Italiaanse Comomeer. Zo beschik je over het beste van twee werelden en tegen een betaalbare prijs. De appartementen aan het meer van Lugano zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf 75.000 euro.

Vastgoed in Lugano

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Investeer in vastgoed aan meer van Lugano

Altijd al een droom appartement in Italië gewild? Het project aan het meer van Lugano is zeer interessant met keuze uit drie woningtype, variërend van studio's tot 2-slaapkamer appartementen. Ook het uitzicht verschilt. Zo zijn er woningen met uitzicht op het park, het meer of de omringende bergwanden. Verder zijn de appartementen onderdeel van een (vakantie)resort. Dit brengt diverse voordelen en voorzieningen met zich mee voor de perfecte vakantie. 

De vakantiewoningen zijn op steenworp afstand van het historische centrum van Porlezza. Deze ideale locatie en mix tussen cultuur en ontspanning biedt volop mogelijkheden voor verhuur. Naast de stijgende prijzen van vastgoed in Lugano kunt u rekenen op een netto rendement van 5% per jaar. Daarbij heeft u een geweldige locatie voor eigen gebruik.

Vastgoed Porto Letizia

Meerdere woningen kopen?

Voor investeerders die meerdere woningen willen aankopen zijn pakketten op maat mogelijk. Ook financiering bij lokale banken kan interessant zijn ter verhoging van rendement. Als specialist en makelaar in Lugano vertellen wij hier graag alles over.

Vakantie in Porto Letizia

De bijzondere locatie beschikt over alle faciliteiten voor een leuke vakantie. Rol de handdoek uit op het strand of neem een frisse duik in het zwembad. Ook voor kinderen zijn er tal van voorzieningen als een speeltuin, kinderpark en mini-golfbaan.

Verder kan je wandelen, fietsen, watersporten of een bootje huren voor een heerlijk dagje weg. Tevens kan je terecht voor de lekkerste (lokale) specialiteiten bij één van de restaurants in Porto Letizia.

Vakantiewoning of investeren

Eigenaar worden van een appartement in het Zwitsers-Italiaans merengebied? Neem dan direct contact op of plan een informatiegesprek met één van onze specialisten.