Makelaar in Wallis

In misschien wel de mooiste regio van Zwitserland doen zich nu hele aantrekkelijke investeringskansen voor. Zo zijn er woningen beschikbaar in gewilde bestemmingen als Leukerbad, Nendaz, Sion en Zermatt. Als makelaar in Wallis en andere delen van Zwitserland vertellen wij graag alles over de mogelijkheden. Neem daarom direct contact op of plan een informatiegesprek.

Contact met FIRST.

Als specialist met ruim 15 jaar ervaring is FIRST. actief als projectontwikkelaar, adviseur en makelaar in Wallis. De aankoop van onroerend goed kent diverse voordelen. Zo kan een woning in Zwitserland fiscaal aantrekkelijk zijn en kent de Zwitserse huizenmarkt al jaren een stabiel rendement. Het rendement is daarnaast te verhogen middels verhuur aan toeristen. Liever zakelijk investeren? Ook hiervoor zijn mogelijkheden beschikbaar.

Makelaar Wallis

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Leukerbad: betaalbaar investeren

Opzoek naar een lucratieve en veilige investering? In Leukerbad kan je op dit moment betaalbaar investeren, wat voor Zwitserse begrippen een unieke kans betekend. Ontdek de mogelijkheden voor Wellness Residence Hubel.

De appartementen van Wellness Residence Hubel zijn voorzien van luxe sanitaire voorzieningen en stijlvolle meubels. De woonoppervlakten lopen uiteen van 29 tot 82 m2. Met de centrale ligging en minimale afstanden tot grote steden is dit ook voor toeristen en daarmee verhuur de ideale bestemming.

Nendaz: luxe appartementen

Boven het Rhônedal in Wallis treft u Nendaz. Waar het gebied in de winterperiode met 412 kilometer aan piste elke wintersportwens vervult, kan je in de zomer genieten van pure natuur, vergezichten en schitterende wandelroutes.

Momenteel kan u bij FIRST. investeren in een tweetal luxe appartementen, namelijk: de Domaine des Reines en Penthouse Elizabeth Residence van Domaine des Reines. Meer weten of zelfs iets op het oog? Wij staan voor u klaar.

Sitten/Sion: meeste zonuren

Sitten (ook wel Sion in het Frans) is bekend om de vele zonuren per jaar en natuurlijk als hoofdstad van kanton Wallis. Verder is de bestemming vanwege de centrale ligging de ideale uitvalsbasis om de regio te ontdekken.

Zermatt: aan de voet van de Matterhorn

Deze autovrije bestemming heeft zijn karakter behouden en kent grenzeloze recreatiemogelijkheden. De sfeervolle vakantieplaats is gelegen aan de voet de beroemdste berg ter wereld; de Matterhorn. Geniet hier in de zomer van eindeloze wandelingen, mountainbike routes of beklim één van de imposante bergwanden in de regio.

In de winter verandert het gebied in een walhalla voor wintersporters met 360 kilometer aan pistes in het gecombineerde skigebied: Sunnegga-Rothorn, Gornergrat-Stockhorn, Schwarzsee en Matterhorn glacier paradise. Nieuwsgierig naar beschikbare woningen of vastgoed in Zermatt? Vraag het ons!