Vastgoed in Leukerbad

Bent u net zo enthousiast over de omgeving van Wallis als FIRST.? Bekijk dan ons aanbod. Wij bieden vastgoed in Leukerbad, zoals de appartementen in Wellness Residence Hubel. Ook voor de bemiddeling, aan- of verkoop van een huis in Leukerbad is FIRST. specialist en de aangewezen partij.

Contact met FIRST.

Zowel in de winter- als zomerperiode is Leukerbad een aantrekkelijke bestemming. De hoge bergtoppen en warmwaterbronnen zorgen voor onvergetelijke momenten en prachtige vergezichten. Geroemd door wellness-liefhebbers en sportfanaten is de gemeente uiterst veelzijdig. Wandelaars en wintersporters eindigen de dag meestal in één van de Wellness gelegenheden of warmwaterbronnen die de regio rijk is.

Vastgoed in Leukerbad

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Leukerbad: Wellness Residence Hubel

Er zijn op dit moment nog enkele appartementen verkrijgbaar in Leukerbad. Het gaat om Wellness Residence Hubel met woningen variërend van 22 tot en met 72 vierkantenmeter woonoppervlak.

De woningen voldoen aan de door FIRST. gestelde kwaliteitseisen. Luxe en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dat zie je terug bij een bezoek aan Wellness Residence Hubel. Een moderne keuken, luxe sanitaire voorzieningen en een zwembad met panorama uitzicht het prachtige berglandschap.

  • Centraal gelegen in Zwitserland
  • Op de rand van Wallis
  • 40 minuten van Sion
  • 1,5 uur van Bern
  • 2 uur van Zürich
  • 1,5 uur van Basel

Fiscaal aantrekkelijke investering

FIRST. begeleid op zowel fiscaal, als juridisch en notarieel gebied. Dit kan leiden tot een fiscaal aantrekkelijke investering. Zo is de hypotheekrente van een tweede huis in Nederland niet aftrekbaar, maar kunt u de investering in vastgoed in Leukerbad salderen met het bezit binnen de fiscale kaders. Samen met onze partners ondersteunen wij u hier graag bij.

Wist u dat het ook mogelijk is om zakelijk te investeren in een huis in Zwitserland? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Huis kopen in Leukerbad met FIRST.

Als expert op de Zwitserse huizenmarkt en ruim 15 jaar ervaring hebben wij al heel wat dromen mogen realiseren. Als specialist op de Zwitserse huizenmarkt begeleiden wij in het hele traject.

Van huizen voor permanente verblijfplaats tot vakantiewoningen inclusief mogelijkheid tot verhuur. FIRST. kent de mooiste woningen en appartementen in de regio en neemt u graag mee voor een bezichtiging.

Voordelen van FIRST.

Een vakantiehuis of vastgoed in Leukerbad kopen? Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden en adviseren wij in het hele traject. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, omdat u hiermee (kostbare) complicaties kunt voorkomen. Zo kunt u na aankoop geconfronteerd worden met de ene na de andere belasting in Leukerbad, kan er geen vergunning zijn voor buitenlandse investeerders of blijkt de financiering niet te lukken.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Daarnaast biedt FIRST. een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Het vastgoed in Leukerbad op locatie bezichtigen;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.
Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Leukerbad

Als niet Zwitser een woning in Leukerbad kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Leukerbad te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Leukerbad?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Leukerbad, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Leukerbad verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Leukerbad te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.


Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via: