Makelaar Montenegro

Bij de aan- en verkoop van een woning is een makelaar in Montenegro raadzaam. FIRST. is bekend met de (lokale) wet- en regelgeving en kent de pareltjes op de markt. Daarbij ondersteunen wij bij fiscale, juridische en notariële activiteiten in samenwerking met onze partners. Meer informatie of een vraag? Neem direct contact met ons op of maak een afspraak.

Contact met FIRST.

Investeer vermogen veilig, geniet van fiscale voordelen en beleef heerlijke vakanties. Ontdek de mogelijkheden en beschikbare projecten in Montenegro. Neem direct contact op voor meer informatie of vraag de brochure aan.

Als projectontwikkelaar en makelaar in Montenegro zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en unieke investeringskansen. Zo bieden wij woningen voor zowel tijdelijke als permanente verblijfplaats en informeren wij op financieel gebied. Bij aankoop van een (tweede) huis in Montenegro ontvang je namelijk een Montenegrijns paspoort met bijbehorende (belasting)voordelen.

Makelaar in Montenegro

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

FIRST. is Makelaar in Montenegro

Een tweede huis of vakantiewoning? Montenegro is een upcoming bestemming op de Balkan gelegen aan de Adriatische Zee. Met veelbelovende projecten als Porto Montenegro en Lustica Bay is de regio hard op weg het nieuwe Monaco van Europa te worden.

Vastgoed is gewild onder investeerders van over de hele wereld, wat het een veilige en stabiele investering maakt. Daarbij kan je het rendement verhogen middels verhuur en geniet je diverse fiscale voordelen. Meer weten? FIRST. realiseert reeds ruim 15 jaar dromen en fungeert als makelaar in Montenegro.

Vastgoed in Montenegro

Groeiende toeristische sector

De populaire baai van Kotor is schitterend en kent kloosters, kerkjes en pittoreske dorpjes, als Kotor, Risan, Tivat, Perast en Herceg Novi. Gecombineerd met de azuurblauwe kustlijn, imposante bergwanden en meren groeit de toeristische sector elk jaar met momenteel ruim 2 miljoen toeristen per jaar. Daarbij verwacht de World Travel and Tourism Council (WTTC) een jaarlijkse inkomstengroei van 6% uit toerisme in Montenegro.


Lees meer: Lustica Bay in Montenegro


Interesse?

Vragen rondom vastgoed in Montenegro of benieuwd naar financieringsmogelijkheden? Met onze vestiging in Nederland informeren wij in eigen land en beantwoorden alle vragen. Bij interesse tonen wij de woning vanzelfsprekend op locatie. Maak een afspraak of neem direct contact op via onze contact-pagina.

FAQ: Makelaar Montenegro

Hoe duur zijn huizen in Montenegro?

Momenteel koop je een huis in Montenegro vanaf 186.000 euro inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Financiëring voor vastgoed in Montenegro?

Voor de aankoop van vastgoed in Montenegro zijn diverse financiëringsmogelijkheden. Graag beoordelen wij de situatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er verhuur mogelijkheden?

Zeker. Een deel van het beschikbare vastgoed is zelfs verkrijgbaar in combinatie met hotelconcept, waarbij alles in één keer is geregeld. Middels verhuur verhoog je het rendement van de investering aanzienlijk.

Wat zijn de nieuwe projecten in Montenegro?

Als specialist zijn wij direct betrokken bij de nieuwste vastgoedprojecten in Montenegro. In een kort gesprek vertellen wij hier graag alles over.