Vastgoed in Montenegro

Op dit moment is Montenegro één van de snelst groeiende bestemmingen in Europa bij investeerders in vastgoed en toerisme. Het kleine Balkanland is gelegen aan de Adriatische Zee en is met twee nieuwe jachthavens, een golfbaan en luxe hotels upcoming en zeer gewild. FIRST. heeft vastgoed in Montenegro beschikbaar inclusief Montenegrijns paspoort en bijbehorende fiscale voordelen. Meer informatie of interesse? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze opportuniteit.

Contact met FIRST.

Vermogen veilig investeren? De beschikbare woningen in Montenegro bieden volop mogelijkheden. Een stabiel rendement, toekomstperspectief en een prachtige vakantiebestemming. Ontdek de beschikbare projecten en neem direct contact op voor meer informatie of de brochure.

Er wordt maximaal geïnvesteerd in Montenegro, waarmee het op weg is het nieuwe Monaco te worden. De rijkste ter aarde leggen superjachten aan in de meest luxueuze haven van Europa; Porto Montenegro. Deze is gelegen in de Baai van Boka, dat een notering heeft op de UNESCO Werelderfgoedlijst. FIRST. biedt op het huidige moment de kans om te investeren in deze topbestemming met fiscale voordelen, stijgende huizenprijzen en verhoging van rendement middels verhuur.

Vastgoed Montenegro

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Beschikbaar vastgoed in Montenegro

Wordt uitgerust wakker omringt door bergen in een comfortabel huis. Drink vervolgens een kopje koffie met uitzicht op de schitterende Adriatische kustlijn. Op loopafstand van de woningen vind je een café, restaurant en winkels voor alles wat je nodig hebt.


Lees meer: Lustica Bay in Montenegro


Overige nabij gelegen voorzieningen:

  • Bibliotheek
  • (internationale) School
  • Politie
  • Brandweer
  • (zorg)kliniek

Geniet van het leven en komt helemaal tot rust in Lustica Bay met prachtige wandelroutes en een golfbaan. Ook de privé tuinen, het winkelcentrum, zwembaden en stranden faciliteren in ieders behoefte. Meer weten? Maak kennis met de woningen en bekijk het aanbod hier.

Lustica bay in Montenegro

Fiscale voordelen in Montenegro

FIRST. bemiddelt als makelaar in Montenegro en adviseert op fiscaal gebied. Zo ontvang je bij aankoop van vastgoed in Montenegro een paspoort en kent het land een platte inkomstenbelasting en een vennootschapsbelasting van 9 procent. Als specialist ondersteunen wij hier graag bij en nemen de mogelijkheden met je door.

Naast Montenegro zijn wij tevens actief als projectontwikkelaar en dienstverlener voor vastgoed in Zwitserland en Oman.

FAQ: vastgoed in Montenegro

Hoe duur zijn huizen in Montenegro?

Momenteel koop je een huis in Montenegro vanaf 186.000 euro inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Financiëring voor vastgoed in Montenegro?

Voor de aankoop van vastgoed in Montenegro zijn diverse financiëringsmogelijkheden. Graag beoordelen wij de situatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er verhuur mogelijkheden?

Zeker. Een deel van het beschikbare vastgoed is zelfs verkrijgbaar in combinatie met hotelconcept, waarbij alles in één keer is geregeld. Middels verhuur verhoog je het rendement van de investering aanzienlijk.

Wat zijn de nieuwe projecten in Montenegro?

Als specialist zijn wij direct betrokken bij de nieuwste vastgoedprojecten in Montenegro. In een kort gesprek vertellen wij hier graag alles over.