Onroerend goed in Davos

Veilig investeren op een toplocatie in Zwitserland? Ontdek de mogelijkheden van onroerend goed in Davos en ontvang gegarandeerd 3% netto rendement. Zo zijn er 1, 2 en 3 kamer appartementen in Davos beschikbaar inclusief interieur, ruime badkamer, moderne keuken en balkon. Interesse? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van vastgoed in Davos.

Contact met FIRST.

Als specialist van vastgoed in Zwitserland merken wij een toename in populariteit. Dit vanwege het stabiele rendement, prachtige vakantieland en de zakelijke reputatie. Als onze toplocatie in Zwitserland kent Davos al tientallen jaren een vaste waarde. Wij begeleiden in het hele traject en adviseren u om het rendement te verhogen middels bijvoorbeeld verhuur of een hypotheek in Zwitserland. Zo financiert de bank in Zwitserland u bijvoorbeeld tot 50% van de koopsom.

Vastgoed Davos Platz

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Onroerend goed in Davos: Hard Rock hotel

Davos is veelzijdig en biedt unieke investeringskansen. Zo vindt u in het stadshart van Davos Platz de Hard Rock Residences. Met woonoppervlaktes van 72 tot 125 vierkante meter heb je hier voldoende ruimte voor het hele gezin en is de woonruimte tevens te gebruiken voor de verhuur.

De luxe appartementen van het Hard Rock Hotel in Davos zijn voorzien van interieur en luxe faciliteiten. Geïnspireerd door Hard Rock hotels is het toonaangevende architectuur- en designbedrijf Woods Bagot gelukt om rust en creativiteit samen te brengen.

Bij de inrichting van de appartementen is het gelukt om huiselijk comfort en moderne functionaliteit samen te laten vloeien. Nieuwsgierig naar onroerend goed in Davos? Wij informeren u graag en tonen deze woning in Davos op locatie.

Wonen in Davos

Gelegen op 1560 meter hoogte boven de zeespiegel vindt u het prachtige Davos. Het is de hoogste bestemming van Europa en zeer gewild onder investeerders. Dit vanwege diverse spraakmakende conferenties, zoals het World Economic Forum. Daarnaast heeft Davos een wereldwijde reputatie als kuuroord en zijn er zowel in de winter- als zomerperiode tal van vrijetijds- en culturele activiteiten.

Zo kunt u in de zomerperiode genieten van ongeveer 700 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden en vindt u hier in de winter 300 kilometer aan pistes, 100 kilometer aan langlaufpaden en activiteiten als rodelen, ijshockey, schaatsen en curling.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een tweede huis in Davos overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van vastgoed in Davos.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van onroerend goed in Davos op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

FAQ: Vastgoed in Davos

Kan ik als niet-Zwitser investeren in Davos?

Het is niet altijd toegestaan om te investeren voor niet-Zwitsers ingezeten. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving, die tevens de uitzondering op de wetgeving reguleert. Jaarlijks worden er 1500 ontheffingen verstrekt over 26 kantons. Graag leggen wij uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Is een hypotheek voor vastgoedinvesteringen in Davos mogelijk?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Davos, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren.

Mag ik vastgoed in Davos verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Davos te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.