Vakantiehuis in Montenegro kopen

Aan de Adriatische kust doet zich op dit moment een unieke kans voor om vermogen slim te investeren. Met projecten als de luxe jachthaven en Lustica bay koop je een vakantiehuis in Montenegro met stabiel rendement en belastingvoordelen. Daarbij is het rendement te verhogen middels verhuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vraag een informatiegesprek aan.

Contact met FIRST.

Bij aankoop van een huis in Nederland biedt een makelaar voordeel, vanwege de kennis en het (lokale) netwerk. Ditzelfde is van toepassing bij het kopen van een woning of vakantiehuis in Montenegro. FIRST. kent lopende projecten en de parels op de markt. Daarbij adviseren wij op financieel gebied voor fiscale voordelen en optimaal rendement. Ontdek luxe vastgoed in Montenegro en bekijk de direct beschikbare woningen op onze website.

Vakantiehuis Montenegro

Lustica Bay: vakantiehuis in Montenegro

Kom volledig tot rust in één van onze luxe (vakantie)woningen met uitzicht op de kust en schitterende omgeving. Daarnaast is de regio zeer gewild, vanwege de nieuwe luxe jachthaven, golfbaan en notering op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Met de forse investeringen van de afgelopen jaren is Montenegro hard op weg het nieuwe Monaco van Europa te worden. Zo leggen de rijkste ter aarde hun jacht aan en bezoeken jaarlijks ruim 2 miljoen toeristen deze waanzinnig mooie bestemming op de Balkan. Daarbij verwacht de World Travel and Tourism Council (WTTC) een jaarlijkse inkomstengroei van 6% uit toerisme in Montenegro.

vakantiehuizen in Montenegro

Vakantiehuis kopen in Montenegro?

Ook investeren in Montenegro en interesse in een vakantiewoning? Met ruim 24 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij en kennen de lopende projecten en beschikbare woningen als geen ander. Vanzelfsprekend tonen wij de (vakantie)huizen op locatie, middels een inspectiereis en vertellen graag alles over de fiscale voordelen van het Montenegrijns paspoort dat je als eigenaar van een woning in Montenegro ontvangt.

Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

FAQ: vastgoed in Montenegro

Hoe duur zijn huizen in Montenegro?

Momenteel koop je een huis in Montenegro vanaf 186.000 euro inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Financiëring voor vastgoed in Montenegro?

Voor de aankoop van vastgoed in Montenegro zijn diverse financiëringsmogelijkheden. Graag beoordelen wij de situatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er verhuur mogelijkheden?

Zeker. Een deel van het beschikbare vastgoed is zelfs verkrijgbaar in combinatie met hotelconcept, waarbij alles in één keer is geregeld. Middels verhuur verhoog je het rendement van de investering aanzienlijk.

Wat zijn de nieuwe projecten in Montenegro?

Als specialist zijn wij direct betrokken bij de nieuwste vastgoedprojecten in Montenegro. In een kort gesprek vertellen wij hier graag alles over.