Vakantiehuis Leukerbad: Chalet Asha in Inden

Gelegen in de omgeving van het spraakmakende Leukerbad treft u de gemeente Inden. Op dit moment is er een pas gerenoveerde vakantiewoning in Inden te koop; Chalet Asha. Investeren in deze vakantiewoning is zowel voor de actieve wandelaar en wintersporter interessant, als de ontspannen natuurliefhebber. De regio staat namelijk bekend om haar prachtige wandelroutes, wintersportgebieden en als Wellnessoord om helemaal tot rust te komen.

Contact met FIRST.

Dagelijks stroomt er ongeveer 3,9 miljoen liter water met een temperatuur van 51°C uit de 65 verschillende warmwaterbronnen. De thermale bronnen hebben Leukerbad op de kaart gezet en toerisme in een stroomversnelling gebracht. Leukerbad is op dit moment het grootste thermale resort en Wellnessoord van Zwitserland. Dit door zowel de natuurlijke bronnen, als een medisch revalidatiecentrum en diverse openbare thermale faciliteiten.

Of je nu in de winter gaat skiën of in de zomer gaat wandelen, bijna niemand slaat de gelegenheid over om na sportieve activiteiten te ontspannen in het water. Het dorp Leukerbad heeft een autovrije kern en biedt het hele jaar door indoor sportfaciliteiten in de sportarena, zodat bezoekers ongeacht het seizoen kunnen genieten van indoorsporten.

Vakantiewoning in Inden Leukerbad

Vastgoed Inden: Chalet Asha is te koop

Chalet Asha in Inden beschikt over een ruime entree met houten wanden, een keukenblok, douche/toilet en een kelder met werkkamer. Op de begane grond van ongeveer 39 vierkante meter tref je een keuken met sfeervolle woonkamer, eethoek, een gastentoilet en twee slaapkamers.

Lees ook: vastgoed in Leukerbad, Zwitserland

Daarbij vindt u hier de tweede badkamer inclusief douche en toilet en een uitgang naar het balkon met uitzicht op de prachtige omgeving van Interlaken.

Vastgoed en Chalet in Inden

Financiering voor tweede huis

Voor de verstrekking van een hypotheek of financiering zal een bank in Zwitserland de financiële situatie zorgvuldig beoordelen. Hierbij wordt gekeken naar verplichtingen in eigen land, maar ook de aankoopsom en actuele waarde van de woning is van invloed. Verder wordt gekeken naar de juiste vergunningen voor niet Zwitsers ingezetenen bij de aankoop van een tweede huis.

Als vastgoedspecialist met wortels in Nederland en Zwitserland ondersteunen wij hier graag bij. Onze woningen voldoen aan de juiste vergunningen en ook bij de financiering helpen wij graag samen met onze partners in Zwitserland.