Vakantiewoning kopen in Zwitserland

Uw vermogen veilig investeren? Ontdek onze luxe en betaalbare vakantiewoningen in Zwitserland. Als specialist kennen wij de huizenmarkt en zijn betrokken bij diverse vastgoedprojecten. Samen met onze partners in Zwitserland begeleiden wij graag in het gehele traject. Vraag een informatiegesprek aan of neem direct contact op.

Contact met FIRST.

Een vakantiewoning kopen in Zwitserland heeft fiscale gevolgen. Zo wordt er bijvoorbeeld inkomstenbelasting geven op huurinkomsten, maar zijn andere kosten aftrekbaar. Als specialist van de aan- en verkoop van huizen in Zwitserland ondersteunen wij van A tot Z, zodat alles in één keer goed is geregeld.

Vakantiewoning Kopen

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vakantiewoning in Zwitserland kopen

In heel Zwitserland zijn zowel particulier als zakelijk vastgoed mogelijkheden. Ter inspiratie tonen wij op deze pagina 4 prachtige regio's met unieke kansen.

Andermatt: luxe vakaniewoning

Het hele jaar door vindt u in Andermatt een verscheidenheid aan activiteiten. Denk aan golf, wandelen en fietsen. In de wintermaanden verandert de regio compleet, waarbij de golfbaan van Andermatt wordt omgetoverd tot langlaufloipe en er pistes ontstaan op de bergwanden.

De vraag naar vakantiehuizen en vastgoed in Zwitserland maakt Andermatt een zeer gewilde bestemming voor investeerders. Nieuwsgierig? Ontdek de mogelijkheden van de Urseren-vallei en vraag ons naar de beschikbare woningen.

Leukerbad: betaalbaar vakantiehuis

Gelegen in kanton Wallis in de Alpenregio ligt het pittoreske Leukerbad. Naast heerlijke warmwaterbronnen, eindeloze wandelpaden en schitterende vergezichten is de regio bekend om wijnindustrie en de beroemde Matterhorn.

Uniek aan Leukerbad zijn de betaalbare investeringskansen. Met een vestiging in Nederland en Zwitserland informeren wij u graag en tonen de vakantiewoningen op locatie.

Vakantiewoning kopen in Zwitserland


Meer informatie: Vakantiehuis in Zwitserland


Davos: veelzijdige bestemming

Deze vakantiebestemming in Graubünden biedt het hele jaar plaats aan het economisch forum voor de wereldeconomie (WEF) in het moderne congrescentrum. Daarbij is Davos op een hoogte van 1560 meter de hoogste stad van de Alpen en een wintersport-metropool voor wintersportliefhebbers. U vindt hier namelijk 300 kilometer aan pistes, 100 kilometer aan langlaufroutes en 150 kilometer aan winterwandelpaden. Daarnaast zijn er twee kunstijsbanen aanwezig.

Ook in de zomerperiode blijft Davos aantrekkelijk. Dit vanwege de adembenemende wandelpaden, het meer van Davos, wereldberoemde treinroutes en het kuuroord in Davos. Investeer in deze spraakmakende bestemming en bekijk de mogelijkheden voor een (tweede) huis in Davos.

Morgins: upcoming en unieke kans

Een upcoming bestemming in Zwitserland is Morgins. De bestemming is centraal gelegen nabij Montreux en Geneve en hiermee uitstekend bereikbaar. Daarbij kunt u hier genieten van lokale specialiteiten als kaas, vlees, wijn en bier en bent u van alle faciliteiten voorzien, zoals de skilift, supermarkt en restaurants.

Met 580 kilometer aan skipistes, prachtige wandelpaden en nabijgelegen natuurgebieden is dit één van de meest aantrekkelijke bestemmingen van Zwitserland. Er wordt in de komende 10 jaar daarom flink geïnvesteerd. Wees er vroeg bij en ontdek de huidige investeringskansen.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een vakantiewoning in Zwitserland aankoopt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor investeringen in vakantiewoningen.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van vakantiewoning in Zwitserland op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

FAQ: Vakantiewoning in Zwitserland

Zijn er financieringsmogelijkheden voor een vakantiewoning in Zwitserland?

Ja, er zijn verschillende financieringsopties voor de aankoop van een vakantiewoning in Zwitserland. Zo verstrekt de bank doorgaans een hypotheek voor 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in een vakantiewoning, Zwitserland?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is een vakantiewoning in Zwitserland erg gewild.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar. In sommige gevallen zelfs in combinatie met hotelconcept.