Vakantiehuis in Zwitserland kopen

Met een vakantiehuis in Zwitserland geniet je in de zomer van idyllische meertjes en in de winter van eindeloze skipistes. FIRST. weet de parels op de markt te vinden en is bekend met de (lokale) wet- en regelgeving. Ook investeren in een (luxe) woning of chalet? Als betrokken specialist informeren wij op afspraak, inloopmiddagen en beurzen. Bij interesse tonen wij de woning op locatie en verzorgen desgewenst de volledige inspectiereis.

Contact met FIRST.

Als niet-Zwitser kan de aan- of verkoop van een vakantiehuis in Zwitserland complex zijn. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij en ondersteunen in het hele traject. Zo adviseren wij op financieel gebied en vertellen je alles over verhoging van rendement middels verhuur. Ook financiering middels een hypotheek in Zwisterland behoort tot de mogelijkheden, waarbij een bank doorgaans 60% van de aankoopprijs uitkeert en de overige 40% uit eigen vermogen dient te komen.

Koop vakantiehuizen in Zwitserland

Kopen van vakantiehuis in Zwitserland

Het kopen van een vakantiehuis in Zwitserland is voor veel mensen een droom. De pure natuur, imposante bergwanden en azuurblauwe meren zorgen automatisch voor ontspanning. Daarbij is Zwitsers vastgoed een gewilde investering met internationale belangstelling, vanuit zowel recreatief als zakelijk perspectief.

De politieke stabiliteit en sterke valuta dragen al jaren bij aan een positief rendement. Er zijn daarom tevens investeringskansen beschikbaar met een vast rendement. Benieuwd? Wij vertellen je hier graag alles over. Er zijn namelijk in diverse delen van Zwitserland vakantiehuizen per direct beschikbaar, in bijvoorbeeld:

  • Andermatt
  • Davos
  • Grindelwald
  • Kandersteg
  • Leukerbad
  • Locarno
  • Luzern
  • Meiringen
  • Sankt-Gallen

Investeren? Vakantiehuis in Zwitserland

Projectontwikkeling: vakantiehuizen in Zwitserland

Vanwege onze expertise is o.a. First. betrokken geweest bij een wetswijziging die de mogelijkheden voor de aankoop van een woning in Zwitserland voor niet-Zwitsers verruimd. Daarbij zijn wij leidend partner bij het realiseren van luxe vakantieresorts of ander type vastgoedprojecten. Derhalve zijn wij op de hoogte van de laatste projecten en investeringskansen.

Meer weten of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.