Vastgoed in Grimentz

Het best bewaarde geheim!  In Zwitserland vindt u op 1564 meter hoogte één van de mooiste dorpjes met authentieke houten chalets; Grimentz in Wallis. Het dorp is enorm sfeervol en de tijd lijkt hier stil te staan. Als specialist vertellen wij graag alles over financiering, verhuur en vastgoed in Grimentz. Maak vandaag nog een afspraak of neem direct contact met ons op.

Contact met FIRST.

Zowel in de zomer- als winterperiode is het de ideale vakantiebestemming. De hypermoderne gondel maakt wintersporten in skigebied Zinal en Grimentz mogelijk met in totaal 210 kilometer aan pistes. In de zomerperiode komt het dorp volledig tot bloei met bloembakken aan de gevels en schitterende wandelpaden. Bezoek dit prachtige dorpje in Zwitserland en ontdek de beschikbare (vakantie)woningen.

Tweede huis Grimentz Wallis

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed investering in Grimentz

Wij zijn reeds 15 jaar actief op het gebied van onroerend goed in Zwitserland en zijn gespecialiseerd in het mogelijk maken voor niet-Zwitsers ingezetene om een tweede woning te bezitten in het land.

Daarbij zijn wij leidend partner bij de ontwikkeling van projecten als luxe vakantieresorts en hotels. Hierdoor kennen wij de wet- en regelgeving als geen ander en zijn bekend met alle lopende vastgoedprojecten. Deze specialisatie Laat je informeren en inspireren door First.

Vastgoed Grimentz

Le Hameau de la Couronne in Grimentz

Opzoek naar een vakantiewoning in de Zwitserse Alpen? Le Hameau de la Couronne in Grimentz biedt appartementen met een schilderachtig uitzicht. Er zijn diverse units verkrijgbaar uiteenlopend van één tot vijf kamers tegen een vanafprijs van 220.000 CHF.

De woningen zijn compleet ingericht en beschikbaar in combinatie met verhuur mogelijkheden. Bij een verblijf in het complex geniet je van luxe faciliteiten als een zwembad, sauna en massage ruimte. Ook kan je in de middag en avond terecht voor een hapje en drankje in het restaurant. Daarbij is er voldoende parkeergelegenheid en is er zowel in de winter- als zomerperiode genoeg te beleven.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

FAQ: vastgoed Grimentz

Als niet Zwitser een woning in Grimentz kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Grimentz te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Grimentz?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Grimentz, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Grimentz verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Grimentz te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.