Onroerend goed in Zwitserland

Overweegt u te investeren in onroerend goed in Zwitserland? In ons aanbod vindt u diverse woningen direct beschikbaar in misschien wel het mooiste land ter wereld. FIRST. begeleidt investeerders bij de aan- en verkoop. De aankoop van een (tweede) huis in Zwitserland kan ingewikkelder zijn dan elders. Wij zijn gespecialiseerd in Zwitsers vastgoed en adviseren graag voor een optimaal rendement en soepel verloop.

Contact met FIRST.

Als specialist zijn wij betrokken geweest bij de wetswijziging voor de aankoop van een onroerend goed in Zwitserland door buitenlanders. Wij kennen de mooiste plekjes en woningen als geen ander en tonen deze graag op locatie. Investeren in Zwitserland is zowel zakelijk als privé mogelijk. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Onroerend goed in Zwitserland kopen

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Onroerend goed in Zwitserland met FIRST.

Opzoek naar een tijdelijke of vaste woning? De woningen in ons aanbod voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn te gebruiken als tweede huis, vakantiewoning of permanente verblijfplaats. Ook verhuur behoort tot de mogelijkheden, waarmee u het rendement aanzienlijk kunt verhogen. Inkomsten zijn vervolgens weer aftrekbaar binnen de fiscale kaders, wat investeren in Zwitsers onroerend goed extra aantrekkelijk maakt. Hier vertellen wij graag alles over.

Waarom investeren in Zwitserland?

  • Stabiel politiek klimaat
  • Sterk ontwikkelde banksector en valuta
  • Aantrekkelijke vakantiebestemming
  • Zeer hoge levenskwaliteit

Onroerend goed in Zwitserland kopen

Onroerend goed in Zwitserland kopen

Wij begeleiden u van A tot Z. Al een huis of appartement op het oog? Wij kijken graag met u mee om u te ondersteunen bij de vervolgstappen. Zo helpen wij samen met onze partners in Zwitserland op financieel, juridisch en notarieel gebied.

Voor de aankoop van onroerend goed in Zwitserland is een hypotheek mogelijk. Afhankelijk van uw situatie kunt u als niet-Zwitser op een hypotheek van 50 tot 80% van de aankoopsom rekenen. De rente van ongeveer 1% bis vervolgens weer aftrekbaar voor de Zwitserse inkomstenbelasting.

Bij de bepaling van de hypotheek overweegt een bank de eventuele verplichtingen in het land van herkomst, zoals hypotheek, huur, leningen, alimentatie en openstaande schulden. Voorwaarden voor het verstrekken van een hypotheek in Zwitserland is dat de woning voor het 70e levensjaar moet zijn afbetaald.

Zakelijk Investeren in Zwitserland

Projectontwikkeling van FIRST.

FIRST. is als specialist niet alleen betrokken bij de aan- en verkoop van woningen. Zo zijn wij betrokken bij de projectontwikkeling van diverse luxe resorts en hotels.

Interesse in onze dienstverlening? Maak kennis met onze unieke werkwijze en persoonlijke benadering. Hierin brengen wij onze expertise van Zwitserland en de ‘Agile’ projectwerkwijze samen om vanaf de start van het project succesvol te zijn.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u onroerend goed in Zwitserland overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van onroerend goed in Zwitserland.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van beschikbare woningen op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Onroerend goed in Zwitserland

Zijn er financieringsmogelijkheden voor onroerend goed in Zwitserland?

Ja, er zijn verschillende financieringsopties voor de aankoop van onroerend goed in Zwitserland. Zo verstrekt de bank doorgaans een hypotheek voor 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in vastgoed, Zwitserland?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is onroerend goed in Zwitserland erg gewild.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar. In sommige gevallen zelfs in combinatie met hotelconcept.