Vastgoed in Veysonnaz, Wallis

Veysonnaz, een pittoresk bergdorp gelegen in het prachtige kanton Wallis te Zwitserland. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, avonturiers en liefhebbers van alpine charme. Met adembenemende uitzichten op de Alpen, uitgestrekte skipistes en een rijk cultureel erfgoed, heeft Veysonnaz alles te bieden voor zowel vakanties als investeerders.

Contact met FIRST.

Wanneer u geïnteresseerd bent in vastgoed in de Walliser Alpen, is Verysonnaz een aantrekkelijke optie. De regio heeft veel te bieden voor toeristen en investeerders, wat resulteert in een aantrekkelijk rendement en een stabiele stijging op onroerend goed. Als specialist en makelaar zijn op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving, de parels op de markt en toekomstige projecten.

Zo zijn wij onlangs gestart met de verkoop van 3 luxe etagewoningen in Veysonnaz. Gelegen op de berghelling boven Sion op 1200 meter met een schitterend uitzicht op het Rhônedal en de Berner Alpen. De omgeving biedt ruimte voor geweldige wintersportvakanties en eindeloze wandelroutes tussen de Walliser Alpen.

Tweede huis in Veysonaz

Zwitsers vastgoed: Veysonnaz, Wallis

Zwitserland staat bekend als de veilige haven van Europa voor investeerders vanwege de stabiele valuta, politieke stabiliteit en solide huizenmarkt. Ditzelfde geldt voor vastgoed in Veysonnaz.

Daarbij geniet u als eigenaar van een (tweede) huis in Zwitserland van diverse fiscale voordelen. Zo kent Zwitserland gunstige tarieven voor o.a. de vermogensbelasting, erfbelasting, schenkbelasting en inkomstenbelasting. Dit maakt het investeren in Veysonnaz niet alleen aantrekkelijk vanwege de prachtige locatie, maar eveneens vanwege het lucratieve investeringsklimaat. Als specialist in Zwitsers vastgoed kunnen wij u hierbij adviseren en begeleiden.

In een kort informatie- / adviesgesprek vertellen wij hier graag alles over.

Vakantie in Veysonnaz

Het skigebied van Veysonnaz maakt deel uit van het wereldberoemde skidomein Les 4 Vallées, dat zich uitstrekt over 412 kilometer aan pistes en bekend staat als een van de grootste skigebieden van Europa. Met zijn gevarieerde afdalingen, van beginnersvriendelijke blauwe pistes tot uitdagende zwarte pistes voor gevorderde skiërs en snowboarders, biedt Veysonnaz voor elk wat wils. Bovendien is het gebied bekend om zijn zonnige klimaat en uitstekende sneeuwcondities, waardoor het een waar paradijs is voor wintersportliefhebbers.

Maar Veysonnaz heeft meer te bieden dan alleen skiën en snowboarden. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met charmante traditionele chalets, oude kapellen en schilderachtige straatjes die uitnodigen om te wandelen en de lokale sfeer op te snuiven. Bezoek bijvoorbeeld de kerk van Veysonnaz, met zijn indrukwekkende barokke interieur.

Voor de avontuurlijke types zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten in Veysonnaz. Van winterwandelroutes en langlaufen tot paragliden en ijsklimmen, er zijn mogelijkheden te over om de bergen op verschillende manieren te verkennen. En voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning na een dag vol avontuur, bieden de lokale wellnessfaciliteiten de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de traditionele Zwitserse gastvrijheid.

Veysonnaz Vastgoed

Financiering voor vastgoed in Veysonnaz

Als het gaat om vastgoed, is Veysonnaz een aantrekkelijke keuze voor investeerders. Met zijn bloeiende toeristische sector en groeiende populariteit is deze bestemming zeer gewild onder investeerders.

Ook voor woningen in Veysonnaz zijn Zwitserse banken bereid om financiering te verstrekken voor de aankoop van een (tweede) huis. Dit vaak tegen een minimale rente, afhankelijk van de gekozen hypotheek en looptijd. Zo kan je in Zwitserland een hypotheek afsluiten voor periodes van 5 tot 35 jaar. Voorwaarden is dat de hypotheek voor het 70e levensjaar is afbetaald.

Bij het beoordelen van de financiële situatie kijkt de geldverstrekker ook naar eventuele verplichtingen in eigen land, zoals een hypotheek, huurlasten, openstaande schulden of alimentatie. Daarnaast zal de bank vragen om bewijs van inkomen, pensioen en beleggingsopbrengsten om de financiële status te beoordelen.

Als vastgoedspecialist in Zwitserland staan wij u bij van A tot Z, zodat u kunt genieten van een zorgeloos aankoopproces.