Who is FIRST.

FIRST. Projektmanagement is een Zwitsers bedrijf met zijn wortels in zowel Nederland als Zwitserland. Zo krijgt u als geïnteresseerde ook in Nederland de mogelijkheid om kennis te maken met de unieke mogelijkheden op het gebied van onroerend goed in met name het Zwitserse Berner Oberland, maar ook elders in Zwitserland. Voor zowel recreatief goed als voor permanente bewoning bieden wij talloze mogelijkheden.

Het feit dat wij zowel in Nederland als in Zwitserland actief zijn biedt u in Nederland al de mogelijkheid om een goed beeld te verkrijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van de aankoop van een woning in Zwitserland. Na deze eerste kennismaking ontvangen wij u graag op locatie in Zwitserland waar wij de mogelijkheden tot in detail voor u uitwerken. Wij begeleiden onze klanten tijdens dit traject van a tot z.

Contactpersoon in Zwitserland is Dhr. Guido van Hoogdalem. Hij is zelf woonachtig in Zwitserland en bekend met de Zwitserse huizenmarkt en de regelgeving daaromheen. In Nederland was hij mede-eigenaar van een middelgroot facilitair bedrijf.

Contactpersoon in Nederland is Dhr. Kees Jan de Jong. Hij is sinds lange tijd bekend met recreatief onroerend goed in Europa en Zwitserland in het bijzonder. Vanuit zijn marketing achtergrond bij internationaal opererende bedrijven, waaronder het Zwitserse bedrijf Nestlé, was de stap naar internationaal (recreatief) onroerend goed snel gemaakt.