Wat is FIRST.

FIRST. is een Zwitsers bedrijf met wortels in zowel Nederland als Zwitserland. Zo krijgt u als geïnteresseerde ook in Nederland de mogelijkheid om kennis te maken met de unieke mogelijkheden op het gebied van onroerend goed in Zwitserland. Zowel voor recreatief onroerend goed als voor permanente bewoning bieden wij talloze mogelijkheden.

Doordat wij zowel binnen als buiten Zwitserland actief zijn heeft u in Nederland al de mogelijkheid om een goed beeld te verkrijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van de aankoop van een woning in Zwitserland. Na deze eerste kennismaking ontvangen wij u graag op locatie in Zwitserland waar wij de mogelijkheden tot in detail voor u uitwerken. Wij begeleiden onze klanten tijdens dit traject van a tot z.

Tot onze activiteiten behoort ook het begeleiden van emigrant en het aan- en verkopen van bijv. hotels. Tevens verzorgt FIRST. de marketing & sales voor diverse toeristische projecten.

 

Wie is FIRST.

Guido van Hoogdalem — CEO

Guido kent Zwitserland sinds zijn geboorte en is er inmiddels al weer meer dan 10 jaar woonachtig. Al op jonge leeftijd is hij gefascineerd geraakt door de ongekende mogelijkheden van dit eigenzinnige land en heeft hij zich ontwikkeld als dé specialist op het gebied van regelgeving, projectontwikkeling en financiering van Zwitsers (recreatief) onroerend goed. Recent heeft hij zelfs met de Zwitserse overheid samengewerkt inzake de complexe “tweede woning“ materie, met de huidige regelgeving als gevolg. In Nederland was hij mede-eigenaar van een middelgroot facilitair bedrijf.

Kees Jan de Jong — CCO

Kees Jan is sinds lange tijd bekend met recreatief onroerend goed in Europa en Zwitserland in het bijzonder. Vanuit zijn marketing & sales achtergrond bij verschillende Zwitserse bedrijven, waaronder het Zwitserse Nestlé, was de stap naar internationaal Zwitsers onroerend goed snel gemaakt. Deze keuze is met name gemaakt op basis van zijn fascinatie voor dit relatief kleine land en de prominente rol dat het desondanks op meerdere gebieden in de wereld speelt.

Julian Toet — Sales / Back Office / IT specialist