Säker investering i Schweiz

Letar du efter en säker investering i Schweiz och är nyfiken på möjligheterna att uppnå god avkastning? Med över 15 års erfarenhet är vi experter på schweiziska fastigheter och (lokala) bestämmelser. Vi hjälper dig gärna och kan även visa husen på plats i Schweiz.

Kontakt FIRST.

Vi vägleder investerare vid köp och försäljning av fastigheter och är också en ledande partner i utvecklingen av stora fastighetsprojekt. Som specialist på schweiziska fastigheter ger vi dig ekonomiska råd och informerar dig om möjligheterna till optimal avkastning. Hus i Schweiz kan till exempel inte bara användas som andrahandsboende, utan även för uthyrning.

Säker invering i Schweiz

Investera tryggt i Schweiz med FIRST.

För dig som inte är schweizare kan det vara mer komplicerat att köpa en bostad i Schweiz än på andra håll. Vi känner till de (lokala) bestämmelserna som ingen annan och guidar dig genom hela processen tillsammans med våra partner. Som specialister har vi varit involverade i en lagändring som utökar möjligheterna att köpa en bostad i Schweiz för utlänningar som inte är schweizare.

FIRST. är känd från olika medier, t.ex. Way of Life och Masters of LXRY och olika mässor. Vi är till exempel årligen närvarande på Second Home Fair. Kan du också investera säkert i Schweiz? FIRST. är gärna beredd att ge dig råd, vägleda dig i processen och informera dig.

Säker fastighetsinvesteringar i Schweiz

Landet står inte bara för utsökt choklad och berömda klockor, den rena naturen och den höga livskvaliteten gör också Schweiz till ett mycket populärt land. I kombination med politisk stabilitet och en stabil valuta är en fastighetsinvestering i Schweiz ett säkert val.

FIRST. gör din dröm till verklighet och har lyxbostäder i Schweiz omedelbart tillgängliga. Vi är till exempel för närvarande aktiva i flera städer, t.ex:

  • Leukerbad
  • Andermatt
  • Kandersteg
  • Sjön Walen / Unterterzen
  • Bissone / Lugano
  • Davos
  • Locarno
  • Grindelwald

Är du nyfiken på möjligheterna? Kontakta oss direkt. Vi ger gärna råd och information och visar fastigheter på plats i Schweiz.