Chalet te koop in Portes du Soleil

Een groot en bekend skigebied in Frankrijk en Zwitserland is het prachtige Portes du Soleil. Het wintersportgebied is gelegen tussen de Mont Blanc en het Meer van Geneve en bestaat uit maar liefst 13 skigebieden. Het is daarmee één van de grootste wintersportgebieden ter wereld. Te midden van de regio treft u het charmante dorpje Morgins, waarin wij momenteel verschillende appartementen aanbieden.

Contact met FIRST.

Veel Nederlanders zijn opzoek naar een Chalet in skigebied Portes du Soleil dat toevallig te koop staat, maar wat dacht u van een luxe boetiek woning in Morgins, waarbij aan alles is gedacht! De beschikbare appartementen zijn volledig ingericht en voorzien van hotel faciliteiten. Hierdoor beschikt u als eigenaar niet alleen over een fantastische vakantiebestemming, maar eveneens over verhuurbaar vastgoed wat zich terugvertaald in een netto rendement van zeker 5%.

De aankoop van een chalet, vakantiehuis of appartement in Portes du Soleil kan complex zijn als niet-Zwitsers ingezetenen. Zo verschilt de wet- en regelgeving per gemeente en kan u voor fiscale verrassingen komen te staan. Door u vroegtijdig te laten informeren, voorkomt u (kostbare) conflicten en zorgt u dat het proces soepel verloopt. Als specialist begeleiden wij in het hele traject en zorgen dat onze beschikbare appartementen beschikken over de juiste vergunningen.

 

Hotelconcept: verhuurbaar vastgoed

Als ontwikkelaar van totaalconcept Porte du Soleil Residences in Morgins zijn wij onlangs gestart met de verkoop. Het gaat in totaal om 3 gebouwen met 33 appartementen, waarbij eigenaren en gasten van alle gemakken zijn voorzien. Denk aan hotelfaciliteiten als een receptie, terras en zwembad, apres ski bar en opbergruimten voor ski-spullen en fietsen.

Meer weten over deze unieke investeringskans in Zwitserland? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag de brochure aan.

Nieuwe skilift, piste en toerisme

Toerisme is een belangrijk onderdeel van het grensgebied. Zo zijn er naast de eindeloze wandel- en skiroutes zowel in de winter- als zomerperiode voldoende activiteiten en evenementen.

Om het voor toeristen extra aantrekkelijk te maken hebben de 4 gemeenten onlangs groen licht gegeven om de komende 10 jaar 100 miljoen euro te investeren in voorzieningen, een gloednieuwe skilift en piste. Dit stelt de toekomst voor Portes du Soleil veilig en is weer gunstig voor (toekomstige) investeerders.

Chalets te koop in Portes du Soleil?

Er zijn op dit moment vrijwel geen chalets te koop in regio Porte du Soleil. Dit maakt ons aanbod uniek en extra aantrekkelijke. Bij interesse nemen we de mogelijkheden van een woning in Portes du Soleil graag met u door.

Zo is financiering voor vastgoed in Zwitserland mogelijk en vertellen we alles over de fiscale voordelen. Er gelden bijvoorbeeld gunstige tarieven voor de erf-, vermogen-, inkomsten- en schenkbelasting.

Interesse?

Een brochure of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag.