Makelaar in Zwitserland

Zwitserland is een prachtig land en een veilige haven in Europa. Regels, democratie en veiligheid hebben hier nog echt betekenis. Het land is hierdoor zeer gewild onder recreatieve reizigers en investeerders. Zo zijn er op dit moment unieke investeringskansen beschikbaar, waar wij u als makelaar in Zwitserland graag meer over vertellen.

Contact met FIRST.

Bij de aan- of verkoop van een (tweede) huis is een makelaar in Zwitserland een verstandige keus. Wij zijn zowel in Nederland als Zwitserland gevestigd en kennen de wet- en regelgeving voor niet-Zwitsers als geen ander. Zo begeleiden wij u van A tot Z en is alles in één keer goed geregeld.

Makelaar Zwitserland

Meer dan een makelaar in Zwitserland

Woningen in ons aanbod zijn direct beschikbaar en geschikt als permanente verblijfplaats, als vakantiewoning of voor verhuur. FIRST. is meer dan een makelaar in Zwitserland. Zo adviseren wij tevens op fiscaal gebied voor onder meer de inkomsten-, winst-, erf- en schenkbelasting. Daarbij vertellen wij alles over het verhogen van rendement middels bijvoorbeeld verhuur of een hypotheek in Zwitserland.

Waarom investeren in Zwitserland?

  • Politieke stabiliteit
  • Sterk ontwikkelde valuta en bankensector
  • Gewilde vakantiebestemming
  • Populaire en solide huizenmarkt.
  • Fiscaal aantrekkelijk.
  • Zeer hoge levenskwaliteit.

Wilt u liever zelf bouwen of reeds een huis op het oog? Hiervoor zijn diverse mogelijkheden, maar om in aanmerking te komen moet een woning aan verschillende criteria voldoen. Neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en gaan de uitdaging met u aan.

Specialist in Zwitsers vastgoed

First. heeft ruim 15 jaar ervaring als projectonwikkelaar, fiscaal adviseur en makelaar in Zwitserland. Hierdoor is onze dienst volledig en begeleiden wij in het hele traject. Opzoek naar luxe vastgoed, een leuk vakantiehuis of permanente woning in Zwitserland? Vraag ons naar de mogelijkheden!