Makelaar voor tweede huis Comomeer

Genieten van Italiaanse specialiteiten, wandelingen, wijngaarden,  authentieke dorpjes en schitterende meren? Het merengebied aan de grens van Zwitserland heeft veel te bieden. Momenteel doet zich een unieke kans voor in deze regio, waarbij u een tweede huis nabij het Comomeer, het meer van Lugano en Lago Maggiore kunt aankopen tegen een zeer scherpe prijs.

Bekijk project

Een internationale bank heeft onlangs vakantieresort Porto Letizia aan het meer van Lugano opgekocht. FIRST. is actief als projectontwikkelaar en makelaar in de regio van het Comomeer en is gevraagd de vakantiewoningen te verkopen als tweede huis of rendabele investering. Wij bieden dan ook graag de mogelijkheid en bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Makelaar comomeer

Makelaar: tweede huis nabij Comomeer?

Aan de oevers van het meer van Lugano treft u Porto Letizia. Het resort ligt in het charmant dorpje Porlezza te Italië. Deze fotogenieke bestemming ligt op slechts 10 minuten rijden van zowel het Comomeer als het Zwitserse Lugano, waarmee u het beste van beide werelden op minimale afstand heeft.

Een tweede huis nabij het Comomeer is op resort Porto Letizia al verkrijgbaar vanaf 75.000 euro voor een studio, 95.000 voor een 1-kamer appartement en 125.000 voor een 2-kamer woning.

Tweede huis Comomeer

Porto Letizia in Porlezza

Het prachtige en betaalbare resort Porto Letizia ligt op 5 minuten afstand van het pittoreske Porlezza, 10 minuten van Lugano en 10 minuten van het Comomeer. Met een tweede huis op deze mooie vakantiebestemming geniet u van alle faciliteiten, zoals een strand inclusief watersportbedrijf, een behulpzame receptie, kapsalon, juwelier, terras met uitzicht op het meer en het moderne gezinsvriendelijke restaurant ' Osteria del Porto'.

Vastgoedmakelaar Lugano

Investering: tweede huis nabij Comomeer

Naast de ideale vakantiebestemming is een tweede huis nabij het Comomeer in Italië een slimme investering. De woningen op het resort zijn het hele seizoen verhuurd wat resulteert in een jaarlijks rendement van zeker 5 procent.

Voor de financiering zijn lokale banken bereid 50 procent van het aankoopbedrag te investeren. Dit biedt tevens de optie voor de aankoop van meerdere vakantiehuizen.