Makelaar voor vakantiewoning in Morgins

Ontdek het prachtige Morgins. Deze upcoming bestemming in het hart van een innovatieve regio is een unieke investeringskans. Als projectontwikkelaar en makelaar in regio Morgins bieden wij de mogelijkheid om een vakantiewoning aan te kopen met een gunstig rendement op een schitterende plek voor vakantieperiodes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een informatiegesprek of vraag de brochure aan.

Contact met FIRST.

Zowel in de zomer- als winterperiode zijn er tal van leuke activiteiten, zoals wintersporten, wandelen of bekende evenementen. Omgeven door hoge bergwanden, meren en pure natuur komen u en (eventuele) gasten hier helemaal tot rust. Ter stimulans van de regio is onlangs een investering van 100 miljoen euro in 10 jaar toegezegd. Dit voor de verbetering van infrastructuur, voorzieningen, pistes en skiliften.

Als specialist en makelaar in Morgins tonen wij niet alleen de vakantiewoning op locatie. Wij begeleiden in het hele traject. Zo bieden wij in samenwerking met onze partners in Zwitserland eveneens juridische, fiscale en notariële ondersteuning. Ook financiering is van een (tweede) huis in Zwitserland is denkbaar. Zo is tot ongeveer 60% van de aankoopprijs middels een hypotheek te financieren bij een bank in Zwitserland. Daarnaast kent het land andere fiscale voordelen, zoals gunstige belastingtarieven voor onder meer de inkomsten-, winst-, erf- en schenkbelasting.

Vakantiehuis in Morgins

Vakantiewoning in Morgins met hotelconcept

Er is aan alles gedacht bij de vakantiewoningen in Morgins. Zo wordt er enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en producten. Daarbij zijn de woningen inclusief meubels, apparatuur en hotelconcept beschikbaar. Dit maakt het onroerend goed extra interessant als investering en voor de verhuur.

Als projectontwikkelaar en makelaar van deze vakantiewoningen in Morgins met hotelconcept tonen wij de woningen graag op locatie.

Wintersport in Morgins: Ski Arena Portes du Soleil

Skigebied Portes du Soleil kent 580 kilometer aan pistes en is daarmee één van de grootste ter wereld. Uniek zijn de eindeloze dagtochten tussen de charmante bergdorpjes; Champery (CH), Châtel (FR), Torgon (CH), Champoussin (CH) en Les Gets (FR).

De vele aaneengesloten en authentieke dorpjes maken de regio bijzonder in alle seizoenen. Wandelen, wintersporten en tal van andere activiteiten maken de omgeving erg gewild onder zowel investeerders als toerisme. Dit resulteert in stabiel stijgende huizenprijzen en een verwacht rendement van zeker 5% middels verhuur.

Makelaar voor vakantiewoning regio Morgins

Nieuwe skiliften in Morgins

Om het skigebied van Morgins een extra boost te geven investeert de regio in de komende jaren 100 miljoen Zwitserse Frank. De investering wordt voornamelijk gebruikt voor de aanleg van een nieuwe piste en het moderniseren van skiliften. Met name de stoeltjeslift La Foilleuse krijgt een volledige upgrade.

Voor eigenaren van horeca, hotels en woningen is dit goed nieuws, omdat de toekomst van het gebied en daarmee de investeringen wordt veilig gesteld.

Châtel nabij Morgins

Op slechts 4 minuten rijden van Morgins en 10 minuten fietsen ligt het Franse Châtel. In dit traditionele en authentieke dorp is van alles te beleven in zowel de zomer- als winterperiode. Châtel is zeker voor wintersport een bruisende bestemming met tal van evenementen, activiteiten, horeca en winkels.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan. Als makelaar in Morgins tonen wij deze vakantiewoningen graag.