Tweede huis in skigebied Portes du Soleil

Aan de grens van Zwitserland en Frankrijk treft u het prachtige Morgins. De regio is al jaren populair onder wintersporters en zet de komende jaren extra in op toerisme met flinke investeringen. Dit maakt een tweede huis in skigebied Portes du Soleil extra aantrekkelijk. Zo is onlangs de verkoop gestart van luxe boutique woningen direct gelegen aan de skilift in Morgins.

Contact met FIRST.

Niet alleen beschikt u over een fantastisch onderkomen voor de eigen vakanties in zowel de zomer- als winterperiode. Ook kan een tweede huis in skigebied Porte du Soleil een lucratieve investering zijn. De politieke stabiliteit, valuta en huizenmarkt in Zwitserland maakt onroerend goed in het land een veilige haven voor uw vermogen. Daarbij verhoogt u (eventueel) rendement middels verhuur.

De aankoop van een woning in Zwitserland is niet altijd even gemakkelijk. Zo kan je als niet-Zwitsers ingezeten tegen diverse problemen aan lopen, zoals conflicten of geschillen omtrent (lokale) wet- en regelgeving. Als specialist op het gebied van Zwitsers vastgoed zijn wij hier als geen ander van op de hoogte en begeleiden in het hele traject. Ook bij eventuele financiële, notariële of juridische uitdagingen.

Vakantiehuis in Morgins

Tweede huis in Porte du Soleil met hotelconcept

Er is aan alles gedacht bij de vakantiewoningen in Morgins. Zo wordt er enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en producten. Daarbij zijn de woningen inclusief meubels, apparatuur en hotelconcept beschikbaar. Dit maakt het onroerend goed extra interessant als investering en voor de verhuur.

Zowel in de zomer- als winterperiode zijn er tal van leuke activiteiten, zoals eindeloze skipistes en wandelroutes. Ook worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd en is de pure natuur natuurlijk al een bezienswaardigheid op zich.

Makelaar voor vakantiewoning regio Morgins

Een tweede huis in Porte du Soleil?

Als ontwikkelaar van totaalprojecten staan wij voor kwaliteit, zoals gebruik van hoogwaardige materialen, een luxe inrichting en een stijlvolle afwerking. Daarbij stellen wij hoge eisen op het gebied van architectuur, bouwkundige staat en ligging van het onroerend goed.

Dit heeft geleidt tot de luxe boutique woningen in Morgins. Het betreft een buitengewone investeringskans direct gelegen aan de skilift van één van de grootste wintersportgebieden ter wereld; Porte du Soleil. Interesse? Als projectontwikkelaar en tevens makelaar tonen wij de woningen graag op locatie.

Financiering van Zwitsers vastgoed

Als specialist en makelaar in Morgins tonen wij niet alleen de vakantiewoning op locatie. Wij begeleiden in het hele traject. Zo bieden wij in samenwerking met onze partners in Zwitserland eveneens juridische, fiscale en notariële ondersteuning. Ook financiering is van een (tweede) huis in Zwitserland is denkbaar.

Zo is tot ongeveer 60% van de aankoopprijs middels een hypotheek te financieren bij een bank in Zwitserland. Daarnaast kent het land andere fiscale voordelen, zoals gunstige belastingtarieven voor onder meer de inkomsten-, winst-, erf- en schenkbelasting.

Ski Arena Portes du Soleil

Skigebied Portes du Soleil kent 580 kilometer aan pistes en is daarmee één van de grootste ter wereld. Uniek zijn de eindeloze dagtochten tussen de charmante bergdorpjes; Champery (CH), Châtel (FR), Torgon (CH), Champoussin (CH) en Les Gets (FR).

De vele aaneengesloten en authentieke dorpjes maken de regio bijzonder in alle seizoenen. Wandelen, wintersporten en tal van andere activiteiten maken de omgeving erg gewild onder zowel investeerders als toerisme. Dit resulteert in stabiel stijgende huizenprijzen en een verwacht rendement van zeker 5% middels verhuur.

Nieuwe skiliften in Morgins

Om het skigebied van Morgins een extra boost te geven investeert de regio in de komende jaren 100 miljoen Zwitserse Frank. De investering wordt voornamelijk gebruikt voor de aanleg van een nieuwe piste en het moderniseren van skiliften. Met name de stoeltjeslift La Foilleuse krijgt een volledige upgrade.

Voor eigenaren van horeca, hotels en woningen is dit goed nieuws, omdat de toekomst van het gebied en daarmee de investeringen wordt veilig gesteld.

Châtel nabij Morgins

Op slechts 4 minuten rijden van Morgins en 10 minuten fietsen ligt het Franse Châtel. In dit traditionele en authentieke dorp is van alles te beleven in zowel de zomer- als winterperiode. Châtel is zeker voor wintersport een bruisende bestemming met tal van evenementen, activiteiten, horeca en winkels.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan. Als makelaar in Morgins tonen wij deze vakantiewoningen graag.