Vakantiehuis in Budva kopen?

Een vakantiehuis in Budva of ander deel van Montenegro aankopen? Dan nemen wij de mogelijkheden graag met je door. Het proces kan namelijk complex zijn en het is raadzaam om vooraf duidelijkheid te hebben m.b.t. de fiscale, notariële en juridische verplichtingen. Meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op of plan een informatiegesprek.

Contact met FIRST.

Als projectontwikkelaar en betrouwbaar partner bij aan- en verkoop van vastgoed in Zwitserland zijn wij gevraagd om de aan- en verkoop voor luxe projecten, als The Chedi, Marina Iris en Centrale Piazza op schiereiland Lustica Bay te verzorgen.

Wij zijn nauw betrokken zijn bij projecten in Lustica Bay, maar ook voor andere regionen in Montenegro zijn wij graag van dienst. Het land is gewild onder toeristen en investeerders van over de hele wereld. Niet alleen vanwege de schitterende omgeving en notering op de UNESCO Werelderfgoedlijst, maar ook de fiscale voordelen zijn een belangrijke beweegreden.

Vakantiehuis Montenegro

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Fiscale voordelen en vakantiehuis in Budva

Bij aankoop van vastgoed in Montenegro ontvang je een Montenegrijns paspoort. Dit heeft invloed op diverse fiscaliteiten, zoals:

  • Inkomstenbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Vermogensbelasting

Lees meer: Lustica Bay in Montenegro


Beschikbare vakantiehuizen: Lustica Bay

Nabij de populaire badplaats Budva treft u luxe woningen en vakantiehuizen in Lustica Bay. Het ontbreekt in het gebied aan niks met de luchthaven, winkelcentra, golfbaan en moderne jachthaven.

Momenteel zijn er 3 beschikbare projecten; The Chedi, Marina Iris en Centrale Piazza. De huizen zijn geschikt voor permanent en tijdelijk verblijf, maar ook verhuur (met hotelconcept) is mogelijk.

Vakantiehuizen in Lustica Bay

The Chedi

Bij The Chedi in Montenegro geniet je van kwaliteit en comfort van het hoogste niveau. Etagewoningen in 5-sterrenhotel The Chedi zijn 43 vierkante meter en verkrijgbaar vanaf 325.000 euro. Er zijn ook 4 suites van 100 m² en een penthouse-suite van 145 m²

Gelegen aan de jachthaven bieden de luxe woningen een spectaculair uitzicht op de azuurblauwe Adriatische Zee.

Marina Iris

Met woonoppervlaktes van 44 en 153 vierkante meter zijn de woningen geschikt voor elke situatie. Geniet hier van het leven aan de kust met uitzicht op zee. De etagewoningen zijn verkrijgbaar vanaf 566.500 euro.

Centrale Piazza

Midden in het kloppend hart van Lustica Bay vindt u de appartementen van Centrale Piazza. Verkrijgbaar vanaf 186.000 euro te midden van winkels, restaurants en andere voorzieningen.

De woonoppervlakten variëren van 45 tot 110 m² met een vanafprijs van 186.000 euro.

Vakantiewoning in Budva

Er is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in Montenegro. Voorzieningen en infrastructuur zijn gemoderniseerd, waarbij kwaliteit en luxe hoog in het vaandel staat. Dit gecombineerd met de financiële voordelen van Montenegro trekt de rijkste ter aarde aan. Het gebied van Tivat, Kotor en Budva is dan ook hard op weg om het nieuwe Monaco van Europa te worden.

Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek de opportuniteiten.

FAQ: Vakantiehuis Budva

Hoe duur zijn huizen in Budva?

Momenteel koop je een huis in Montenegro vanaf 186.000 euro inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Financiering voor vastgoed in Budva?

Voor de aankoop van vastgoed in Budvazijn diverse financieringsmogelijkheden. Graag beoordelen wij de situatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er verhuur mogelijkheden?

Zeker. Een deel van het beschikbare vastgoed is zelfs verkrijgbaar in combinatie met hotelconcept, waarbij alles in één keer is geregeld. Middels verhuur verhoog je het rendement van de investering aanzienlijk.

Wat zijn de nieuwe projecten in Budva?

Als specialist zijn wij direct betrokken bij de nieuwste vastgoedprojecten in Montenegro. In een kort gesprek vertellen wij hier graag alles over.