Vakantiehuis in Kotor kopen?

Overweegt u de aankoop van een vakantiehuis in Kotor of vergelijkbare streek? Als makelaar in de regio bespreken wij graag de mogelijkheden. Het aankooptraject kan gecompliceerd zijn en expertise kan financieel gunstig uitpakken. Zo scheppen wij vooraf duidelijkheid met betrekking tot de fiscale, notariële en juridische verplichtingen. Meer informatie of een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Contact met FIRST.

Als specialist van vastgoed in Zwitserland zijn wij gevraagd voor diverse luxe projecten, als The Chedi, Marina Iris en Centrale Piazza gevestigd op schiereiland Lustica Bay. Hoewel wij nauw betrokken zijn bij projecten in Lustica Bay, zijn wij u als specialist ook van dienst in andere regionen.

Niet alleen is het gebied populair vanwege het schitterende landschap. Ook de fiscale voordelen zijn een belangrijke beweegreden voor (internationale) investeerders. Hier vertellen wij graag alles over.

Vakantiehuis Montenegro

Vakantiehuis in Kotor kent fiscale voordelen

Wanneer je investeert in vastgoed in Montenegro ontvangt u een Montenegrijns paspoort met bijbehorende fiscale voordelen. Het Montenegrijns paspoort is namelijk van invloed op diverse fiscaliteiten, zoals:

  • de inkomstenbelasting;
  • de loonbelasting;
  • de venootschapsbelasting;
  • de dividendbelasting;
  • de vermogensbelasting.

Beschikbare vakantiehuizen: Lustica Bay

Nabij oude havenstad Kotor treft u een gloednieuw gebied met golfbaan, luxe jachthaven, luchthaven en moderne voorzieningen. In Lustica Bay is aan alles gedacht voor zowel permanent verblijf als ontspannen vakanties.

Op het ogenblik verkopen wij woningen van 3 projecten, namelijk The Chedi, Marina Iris en Centrale Piazza. De woningen zijn geschikt voor permanent en tijdelijk verblijf. Wanneer u geen gebruik maakt van de woonruimte is het rendement van de investering middels verhuur te verhogen. Hiervoor is bij een aantal eenheden zelfs 5-sterren hotelconcept beschikbaar.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vakantiehuizen in Lustica Bay

The Chedi vanaf 325.000 euro

Kies voor de hoogwaardig afgewerkte woningen, waarbij kwaliteit en comfort centraal staat. De eenheden zijn onderdeel van 5-sterrenhotel The Chedi en verkrijgbaar vanaf 325.000 euro. Interesse? Er zijn nog eenheden beschikbaar met woonoppervlaktes variërend van 43 tot 145 m².

Gelegen aan de jachthaven bieden de luxe woningen een spectaculair uitzicht op de azuurblauwe Adriatische Zee.

Marina Iris vanaf 566.500 euro

Direct aan gelegen aan de kust met uitzicht op zee zijn de woningen van Marina Iris. De etagewoningen variëren van 44 tot 153 m² en zijn verkrijgbaar vanaf 566.500 euro.

Centrale Piazza vanaf 186.000 euro

In het hart van Lustica Bay zijn appartementen van Centrale Piazza beschikbaar. Te midden van winkels, restaurants en voorzieningen beschik je hier over een volwaardig vakantiehuis.

Woningen van Centrale Piazza zijn al verkrijgbaar vanaf 186.000 euro met woonoppervlakten variëren van 45 tot 110 m².

Vakantiewoning in Kotor

Zowel in voorzieningen als infrastructuur is flink geïnvesteerd. Met de focus op kwaliteit, luxe en fiscale voordelen is de regio een trekpleister voor de rijkste ter aarde. 

Op zoek naar een slimme investering of benieuwd wat Montenegro heeft te bieden? Plan een informatiegesprek of neem direct contact op. Wij bespreken graag de huidige opportuniteiten.