Vakantiehuis in Kotor kopen?

Overweegt u de aankoop van een vakantiehuis in Kotor of vergelijkbare streek? Als makelaar in de regio bespreken wij graag de mogelijkheden. Het aankooptraject kan gecompliceerd zijn en expertise kan financieel gunstig uitpakken. Zo scheppen wij vooraf duidelijkheid met betrekking tot de fiscale, notariële en juridische verplichtingen. Meer informatie of een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Contact met FIRST.

Als specialist van vastgoed in Zwitserland zijn wij gevraagd voor diverse luxe projecten, als The Chedi, Marina Iris en Centrale Piazza gevestigd op schiereiland Lustica Bay. Hoewel wij nauw betrokken zijn bij projecten in Lustica Bay, zijn wij u als specialist ook van dienst in andere regionen.

Niet alleen is het gebied populair vanwege het schitterende landschap. Ook de fiscale voordelen zijn een belangrijke beweegreden voor (internationale) investeerders. Hier vertellen wij graag alles over.

Vakantiehuis Montenegro

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vakantiehuis in Kotor kent fiscale voordelen

Wanneer je investeert in vastgoed in Montenegro ontvangt u een Montenegrijns paspoort met bijbehorende fiscale voordelen. Het Montenegrijns paspoort is namelijk van invloed op diverse fiscaliteiten, zoals:

  • de inkomstenbelasting;
  • de loonbelasting;
  • de vennootschapsbelasting;
  • de dividendbelasting;
  • de vermogensbelasting.

Lees meer: Lustica Bay in Montenegro


Beschikbare vakantiehuizen: Lustica Bay

Nabij oude havenstad Kotor treft u een gloednieuw gebied met golfbaan, luxe jachthaven, luchthaven en moderne voorzieningen. In Lustica Bay is aan alles gedacht voor zowel permanent verblijf als ontspannen vakanties.

Op het ogenblik verkopen wij woningen van 3 projecten, namelijk The Chedi, Marina Iris en Centrale Piazza. De woningen zijn geschikt voor permanent en tijdelijk verblijf. Wanneer u geen gebruik maakt van de woonruimte is het rendement van de investering middels verhuur te verhogen. Hiervoor is bij een aantal eenheden zelfs 5-sterren hotelconcept beschikbaar.

Ontdek de mogelijkheden en neem direct contact met ons op.

Vakantiehuizen in Lustica Bay

The Chedi vanaf 325.000 euro

In het schitterende Montenegro zijn momenteel luxe appartementen verkrijgbaar als onderdeel van 5-sterrenhotel The Chedi. De vakantiewoningen zijn zeer gewild en zijn in combinatie met fiscale voordelen en verhuur een lucratieve investering.

Appartementen van The Chedi in Montenegro zijn verkrijgbaar vanaf 325.000 euro. Interesse? Er zijn nog eenheden beschikbaar met woonoppervlaktes variërend van 43 tot 145 m².

Gelegen aan de jachthaven bieden de luxe woningen een spectaculair uitzicht op de azuurblauwe Adriatische Zee.

Marina Iris vanaf 566.500 euro

Eveneens een zeer schitterende aangelegenheid zijn de woningen van Marina Iris. Gelegen op het spectaculaire schiereiland beschikt u over vastgoed op een vorstelijke locatie.

De luxe etagewoningen variëren van 44 tot 153 m² en zijn verkrijgbaar vanaf 566.500 euro. Graag vertellen we u meer over deze woning.

Centrale Piazza vanaf 186.000 euro

In het hart van Lustica Bay zijn appartementen van Centrale Piazza beschikbaar. Te midden van winkels, restaurants en voorzieningen beschik je hier over een volwaardig vakantiehuis.

Woningen van Centrale Piazza zijn al verkrijgbaar vanaf 186.000 euro met woonoppervlakten variëren van 45 tot 110 m².

Vakantiewoning in Kotor

Zowel in voorzieningen als infrastructuur is flink geïnvesteerd. Met de focus op kwaliteit, luxe en fiscale voordelen is de regio een trekpleister voor de rijkste ter aarde. 

Op zoek naar een slimme investering of benieuwd wat Montenegro heeft te bieden? Plan een informatiegesprek of neem direct contact op. Wij bespreken graag de huidige opportuniteiten.

FAQ: vakantiehuis Kotor

Hoe duur zijn huizen in Kotor?

Momenteel koop je een huis in Montenegro vanaf 186.000 euro inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Financiering voor vastgoed in Kotor?

Voor de aankoop van vastgoed in Kotor zijn diverse financieringsmogelijkheden. Graag beoordelen wij de situatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er verhuur mogelijkheden?

Zeker. Een deel van het beschikbare vastgoed is zelfs verkrijgbaar in combinatie met hotelconcept, waarbij alles in één keer is geregeld. Middels verhuur verhoog je het rendement van de investering aanzienlijk.

Wat zijn de nieuwe projecten in Kotor?

Als specialist zijn wij direct betrokken bij de nieuwste vastgoedprojecten in Montenegro. In een kort gesprek vertellen wij hier graag alles over.