Vastgoed: hotelconcept met financiering

Al vele jaren zijn de rentes laag, mooi voor diegenen die middels een hypotheek het tweede huis in Zwitserland financieren, jammer voor degenen die graag hun spaargeld zien groeien. Dit thema is natuurlijk allen bekend en is dan ook de reden voor de groeiende interesse in tweede woningen als belegging; rendement aan de ene kant middels verhuur, aan de andere kant een paar weken per jaar zelf genieten. Hiervoor zijn diverse investeringskansen beschikbaar, waarbij je verhuurbaar vastgoed met hotelconcept kan financieren middels een hypotheek.

Contact met FIRST.

Om tot een goed rendement te komen ontwikkeld FIRST. haar projecten overwegend in een hotelconcept. Dit is tevens een eis vanuit de Zwitserse bevolking sinds het "Zweitwohnungs Initiative" van 2012. Op het eerste gezicht leek dit een bedreiging voor de tweede huizen markt, maar nu in 2021 kunnen we gelukkig zien dat de markt hiervoor volledig is verandert.

hotelconcept en financiering

Verhuurbaar vastgoed met hotelconcept en financiering

De vraag naar verhuurbare objecten is veel groter dan die voor puur het eigengebruik. De nieuwe generaties willen zich niet verplichten telkens naar dezelfde locatie op vakantie te gaan en willen meer van de wereld zien, en in die tijd levert de woning zelfs geld op inplaats van alleen maar kosten. Dit nog afgezien van de stabiele en gestage waardestijging van het onroerend goed in Zwitserland.

In tegenstelling tot vele Europese landen is het in Zwitserland wel degelijk mogelijk om een verhuurbare woning met hotelconcept middels een hypotheek te financieren. Daarnaast zijn de kosten net als bij het eerste (woon) huis ook volledig aftrekbaar.\

Nieuwsgierig?

Kortom wij blijven onze projecten ook in de nabije toekomst ontwikkelen met een hotelconcept. Financieren met hypotheek of  nieuwsgierig waar FIRST. nieuwe project ontwikkeld? Neem direct contact met ons op.