Vastgoed in Champéry, Zwitserland

Champéry, een klein en authentiek wintersportdorpje gelegen in het hart van de Zwitserse Alpen. Het pittoreske dorpje is omgeven door majestueuze bergtoppen, groene hellingen en kabbelende bergbeekjes. Vastgoed in Champéry is dan ook zeer gewild en als makelaar in de regio vertellen we graag alles over de beschikbare woningen en lopende projecten.

Contact met FIRST.

Wanneer u geïnteresseerd bent in Zwitsers vastgoed in regio Champéry speelt skigebied Portes du Soleil een belangrijke rol. Het gebied is aantrekkelijk voor zowel toeristen als investeerders, wat resulteert in een lucratief rendement en stabiele marktwaarde (stijging). Als specialist en makelaar kennen wij de parels op de markt en zijn op de hoogte van toekomstige projecten.

Zo is kortgeleden project Porte du Soleil in Morgins in de verkoop gegaan. Het project bestaat uit 3 gebouwen en 33 appartementen inclusief hotelconcept, een stijlvolle uitstraling en luxe faciliteiten. Als eigenaar profiteert u hier van een riante vakantiewoning en tegelijkertijd een rendabele investering. Meer informatie of de brochure ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Aankoop van vastgoed in Champery

Zwitsers vastgoed: Champéry

Zwitserland is vanwege de stabiele valuta, politiek en huizenmarkt de veilige haven van Europa voor investeerders. Daarbij kent investeren in Zwitsers vastgoed, zoals in Champery of Morgins diverse fiscale voordelen. Denk aan gunstige tarieven voor de vermogen-, erf-, schenk- en inkomstenbelasting.

In een kort informatie- / adviesgesprek vertellen wij hier graag alles over.

Vakantie in regio Champéry

Een van de grootste attracties van Champéry is de Portes du Soleil; het grootste skigebied van Europa. Met meer dan 650 kilometer aan pistes en talloze off-piste mogelijkheden, biedt dit gebied volop uitdagingen voor skiërs en snowboarders van alle niveaus.

Ook buiten de wintermaanden is Champéry een prachtige bestemming. Wandelaars kunnen hier genieten van de uitgestrekte bergpaden en adembenemende uitzichten op de omliggende bergketens.

Andere highlights in de regio zijn de authentieke dorpjes zelf, zoals het Zwitserse Champéry of het Franse Châtel. Zo beschikt Champéry over een rijke historie en zijn beide dorpjes voorzien van prachtige houten chalets en traditionele gebouwen. Het is werkelijk een genot rond te dwalen in de rustgevende straatjes en vervolgens te genieten van lokale specialiteiten als raclette of (kaas)fondue.

Financiering van vastgoed in Champéry

Voor de aankoop van een woning zijn lokale banken bereid financiering te verlenen. Dit vaak tegen een minimale rente, afhankelijk van de gekozen hypotheek en looptijd. Zo kan je in Zwitserland een hypotheek afsluiten voor periodes van 5 tot 35 jaar. Voorwaarden is dat de hypotheek voor het 70e levensjaar is afbetaald.

Daarnaast kijkt de geldverstrekker naar (eventuele) verplichtingen in eigen land, zoals een openstaande hypotheek of verschuldigde huur, schulden of alimentatie. Ook vraagt de bank naar een bewijs van inkomen, pensioen en beleggingsopbrengsten ter beoordeling van uw financiële status. Hier begeleiden wij u uiteraard graag bij en zorgen dat het proces soepel verloopt.