Vastgoed in Morgins

Zwitserland is een prachtig land om in te wonen en de veilige haven van Europa. Politieke stabiliteit, rust, natuur, regels, democratie en veiligheid hebben hier nog echt betekenis. Investeren in onroerend goed kan daarom fiscaal en recreatief interessant. Zeker in Morgins doet zich op dit moment een unieke kans voor. Ontdek vastgoed in Morgins en vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact met FIRST.

Onroerend goed in Zwitserland is niet alleen interessant voor vakanties of als verblijfplaats. Het is evengoed fiscaal aantrekkelijk. Belastingtarieven voor onder meer de inkomsten-, winst-, erf- en schenkbelasting zijn vaak lager dan elders. Daarbij genereert vastgoed in Morgins en andere streken van Zwitserland een stabiel rendement. Maak daarom kennis met de beschikbare woningen. Geschikt als permanente verblijfplaats, maar ook voor vakanties en verhuur.

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Morgins met FIRST.

Als specialist op de Zwitserse huizenmarkt zijn wij bekend met de (lokale) regelgeving en kennen wij de pareltjes op de markt. Met een vestiging in Nederland en Zwitserland tonen wij vastgoed in Morgins op locatie. Daarbij informeren en adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor een zo hoog mogelijk rendement.

Liever zelf bouwen of een huis gevonden? Om in aanmerking te komen voor een vergunning moet een huis aan verschillende criteria voldoen. Wij zijn als geen ander bekend met de regels.

Waarom investeren in Zwitserland?

  • Een politiek stabiel klimaat.
  • De valuta en bankensector zijn sterk ontwikkeld.
  • Populaire vakantiebestemming.
  • Zeer gewilde en solide huizenmarkt.
  • Fiscaal aantrekkelijk.
  • Wonen met een zeer hoge levenskwaliteit.

Vastgoed in Morgins

Onroerend goed in Morgins en meer

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij voor de aankoop van vastgoed in Zwitserland. Onze rol in de Zwitserse huizenmarkt is uniek. Zo is er mede door onze inzet een speciale wet ontwikkeld die de toegankelijkheid van de aankoop van een tweede huis door niet-Zwitsers vergroot. Hierdoor is het mogelijk om als Nederlander te investeren in de Zwitserse huizenmarkt. Laat deze unieke kans daarom niet aan u voorbij gaan. Ontdek de beschikbare investeringskansen.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een tweede huis in Morgins overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van vastgoed in Morgins.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van vastgoed in Morgins op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Bereik ons via het contactformulier of neem direct contact op:

FAQ: Vastgoed Morgins

Kan ik als niet-Zwitser investeren in Morgins?

Het is niet altijd toegestaan om te investeren voor niet-Zwitsers ingezeten. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving, die tevens de uitzondering op de wetgeving reguleert. Jaarlijks worden er 1500 ontheffingen verstrekt over 26 kantons. Graag leggen wij uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Is een hypotheek voor vastgoedinvesteringen in Morgins mogelijk?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Morgins, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren.

Mag ik vastgoed in Morgins verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Morgins te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.