Vastgoed in Morgins

Zwitserland is een prachtig land om in te wonen en de veilige haven van Europa. Politieke stabiliteit, rust, natuur, regels, democratie en veiligheid hebben hier nog echt betekenis. Investeren in onroerend goed kan daarom fiscaal en recreatief interessant. Zeker in Morgins doet zich op dit moment een unieke kans voor. Ontdek vastgoed in Morgins en vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact met FIRST.

Onroerend goed in Zwitserland is niet alleen interessant voor vakanties of als verblijfplaats. Het is evengoed fiscaal aantrekkelijk. Belastingtarieven voor onder meer de inkomsten-, winst-, erf- en schenkbelasting zijn vaak lager dan elders. Daarbij genereert vastgoed in Morgins en andere streken van Zwitserland een stabiel rendement. Maak daarom kennis met de beschikbare woningen. Geschikt als permanente verblijfplaats, maar ook voor vakanties en verhuur.

Vastgoed in Morgins met FIRST.

Als specialist op de Zwitserse huizenmarkt zijn wij bekend met de (lokale) regelgeving en kennen wij de pareltjes op de markt. Met een vestiging in Nederland en Zwitserland tonen wij vastgoed in Morgins op locatie. Daarbij informeren en adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor een zo hoog mogelijk rendement.

Liever zelf bouwen of een huis gevonden? Om in aanmerking te komen voor een vergunning moet een huis aan verschillende criteria voldoen. Wij zijn als geen ander bekend met de regels.

Waarom investeren in Zwitserland?

  • Een politiek stabiel klimaat.
  • De valuta en bankensector zijn sterk ontwikkeld.
  • Populaire vakantiebestemming.
  • Zeer gewilde en solide huizenmarkt.
  • Fiscaal aantrekkelijk.
  • Wonen met een zeer hoge levenskwaliteit.

Vastgoed in Morgins

Onroerend goed in Morgins en meer

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij voor de aankoop van vastgoed in Zwitserland. Onze rol in de Zwitserse huizenmarkt is uniek. Zo is er mede door onze inzet een speciale wet ontwikkeld die de toegankelijkheid van de aankoop van een tweede huis door niet-Zwitsers vergroot. Hierdoor is het mogelijk om als Nederlander te investeren in de Zwitserse huizenmarkt. Laat deze unieke kans daarom niet aan u voorbij gaan. Ontdek de beschikbare investeringskansen.

Meer informatie?

Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Bereik ons via het contactformulier of neem direct contact op:

FAQ: Vastgoed in Morgins

Als niet Zwitser een woning in Morgins kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Morgins te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Morgins?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Morgins, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Morgins verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Morgins te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.