5 Mooie wintersportgebieden in Zwitserland

Niet alleen Nederlanders, maar toeristen van over de hele wereld kiezen voor de mooie wintersportgebieden in Zwitserland als vakantiebestemming. Daarbij zijn het stabiele investeringsklimaat, fiscale voordelen en hoge levenskwaliteit uitstekende eigenschappen voor het veilig investeren van vermogen.

Bij vastgoed aankopen in Zwitserland ondersteunt FIRST. als specialist. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij bekend met de parels op de markt, fiscale voordelen, financieringsmogelijkheden en komende projecten. Geïnteresseerd? Vraag ons naar de mogelijkheden en om meer informatie, of bekijk alvast het beschikbare aanbod.

  1. Verbier
  2. Zermatt
  3. Davos-Klosters
  4. Portes du Soleil
  5. St. Moritz
  6. Engelberg

De wintersportgebieden in Zwitserland kennen vaak een uitgebreid netwerk van skigebieden met verschillende niveaus en faciliteiten, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Naast skiën en snowboarden biedt Zwitserland ook andere winterse activiteiten, zoals langlaufen, winter wandelroutes, sleeën en schaatsen.

mooie wintersportgebieden in Zwitserland

Ontdek 5 mooie wintersportgebieden in Zwitserland

Zwitserland heeft veel te bieden. Zo zijn de skigebieden niet alleen in de winterperiode aantrekkelijke vakantiebestemmingen, maar kan je in de rest van het jaar genieten van de waanzinnig mooie natuur en wandelroutes. Gecombineerd met traditionele activiteiten, evenementen en specialiteiten.

Benieuwd naar beschikbaar vastgoed in één van de gebieden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Verbier: exclusief wintersportgebied in Wallis

Verbier is een van de meest exclusieve wintersportgebieden van Zwitserland, gelegen in het kanton Wallis. Het biedt een uitgebreid skigebied met meer dan 400 km aan pistes, waaronder enkele van de steilste hellingen ter wereld.

Ook in Wallis verkopen wij woningen in het prachtige Leukerbad!

Zermatt: spectaculaire uitzichten

Zermatt ligt in het zuidwesten van Zwitserland en staat bekend om zijn spectaculaire uitzichten op de Matterhorn. Het skigebied heeft meer dan 350 km aan pistes en biedt ook off-piste mogelijkheden.

Davos-Klosters: uitstekende voorzieningen

Davos-Klosters is een groot skigebied in het kanton Graubünden en biedt meer dan 300 km aan pistes. Het staat bekend om zijn goede voorzieningen voor freestylers en snowboarders.

Het is misschien wel het mooiste wintersportgebied in Zwitserland, waar wij eveneens direct beschikbare woningen aanbieden. Meer weten of benieuwd naar komende projecten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Portes du Soleil: buitenkans in Morgins!

Op de grens van Frankrijk en Zwitserland treft u het grootste wintersportgebied van Europa; Portes du Soleil. Met 600 kilometer aan piste, authentieke dorpjes en verbeterde faciliteiten is dit een topbestemming in de Alpen.

Bovendien doet er zich momenteel een unieke investeringskans voor, want wij zijn onlangs gestart met de verkoop van woningen in Morgins direct gelegen aan de piste van skigebied Portes du Soleil! Ontdek de mogelijkheden en vraag de brochure aan.

St. Moritz: luxe wintersportbestemming

St. Moritz is een luxe wintersportplaats in het kanton Graubünden en biedt meer dan 350 km aan pistes. Het is ook een populaire bestemming voor langlaufen, met meer dan 200 km aan loipes.

Engelberg: het centrum van Zwitserland

Engelberg ligt in het centrum van Zwitserland en biedt meer dan 80 km aan pistes. Het is ook een populaire bestemming voor off-piste skiërs en freeriders vanwege de diepe sneeuw en de steile hellingen.