Vastgoed in Wallis

Ook gefascineerd van de omgeving in Wallis? FIRST. begeleidt bij de aan- en verkoop van vastgoed in Wallis en diverse andere kantons in Zwitserland. Kijk gerust even naar ons aanbod van individuele woningen en appartementen die onderdeel uitmaken van een luxe resort. Zowel te gebruiken als vaste verblijfplaats, als vakantiewoning en tweede huis.

Contact met FIRST.

Investeren in onroerend goed, immobilien of vastgoed in Wallis is zowel particulier als zakelijk mogelijk. De aankoop van een tweede huis of onroerend goed in Wallis kent diverse voordelen. Zo is de Zwitserse huizenmarkt stabiel stijgend en kunt u het rendement optimaliseren middels verhuur aan (vakantie)gasten. Het is namelijk toegestaan om een woning in Wallis te verhuren aan toeristen, maar dit is vanzelfsprekend niet verplicht. Ook voor zakelijke investeerders zijn er opportuniteiten.

Vastgoed in Wallis

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Wallis kopen?

De wet- en regelgeving voor het kopen van een huis in Zwitserland kan ingewikkeld en omslachtig zijn. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar bij de aan- en verkoop van vastgoed in Wallis en kennen de mooiste locaties. Wij nemen u graag mee naar de omgeving van Leukerbad om een aantal luxe appartementen te tonen.

Luxe appartementen in Wallis

Wellness Residence Hubel in Wallis

In Leukerbad beschikken wij over 7 woningen variërend van 182.000 tot 645.000 Zwitserse Franken en een woonoppervlakte van 22 tot en met 72 vierkantenmeter. De appartementen voldoen aan de door FIRST. gestelde eisen en ademen kwaliteit en luxe. In de woningen van Wellness Residence Hubel geniet u van luxe sanitaire voorzieningen en een moderne keuken. Kom tot rust aan het zwembad met een waanzinnig uitzicht op het omliggende berglandschap.

  • Centraal gelegen in Zwitserland
  • Op de rand van Wallis
  • 40 minuten van Sion
  • 1,5 uur van Bern
  • 2 uur van Zürich
  • 1,5 uur van Basel

Wallis staat bekend om uitstekende skigebieden, warmwaterbronnen, wandelpaden en de lekkerste wijnstreek van Zwitserland. Tevens is dit het landschap van de wereldberoemde Matterhorn en de grote San Bernardpas. Samen zorgt dit voor één van de populairste (toeristische) gebieden op slechts 40 minuten rijden van luchthaven Sion.

Leukerbad woningen

Voordelen van FIRST.

Een vakantiehuis of vastgoed in Wallis kopen? Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden en adviseren wij in het hele traject. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, omdat u hiermee (kostbare) complicaties kunt voorkomen. Zo kunt u na aankoop geconfronteerd worden met de ene na de andere belasting, kan er geen vergunning zijn voor buitenlandse investeerders of blijkt de financiering niet te lukken.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Daarnaast biedt FIRST. een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Het vastgoed in Wallis op locatie bezichtigen;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees meer:

FAQ: Vastgoed in Wallis

Als niet Zwitser een woning in Wallis kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Wallis te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Wallis?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Wallis, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Wallis verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Wallis te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.