Vastgoed in Wallis

Ook gefascineerd van de omgeving in Wallis? FIRST. begeleidt bij de aan- en verkoop van vastgoed in Wallis en diverse andere kantons in Zwitserland. Kijk gerust even naar ons aanbod van individuele woningen en appartementen die onderdeel uitmaken van een luxe resort. Zowel te gebruiken als vaste verblijfplaats, als vakantiewoning en tweede huis.

Contact met FIRST.

Investeren in onroerend goed, immobilien of vastgoed in Wallis kent zakelijke voordelen. Zo kent de Zwitserse huizenmarkt een stabiel stijgend rendement en kunt u deze naar eigen invulling te verhogen middels verhuur aan (vakantie)gasten. Zo kunt u ervoor kiezen om het appartement, huis of de woning in Wallis te verhuren, maar is dit natuurlijk niet verplicht. Zakelijk investeren? Ook hiervoor heeft FIRST. diverse (fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden. Wij informeren u graag.

Vastgoed in Wallis

Vastgoed in Wallis van FIRST.

De wet- en regelgeving voor het kopen van een huis in Zwitserland kan ingewikkeld en omslachtig zijn. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar bij de aan- en verkoop van vastgoed in Wallis en kennen de mooiste locaties. Wij nemen u graag mee naar de omgeving van Leukerbad om een aantal luxe appartementen te tonen.

Luxe appartementen in Wallis

Wellness Residence Hubel in Wallis

In Leukerbad beschikken wij over 7 woningen variërend van 182.000 tot 645.000 Zwitserse Franken en een woonoppervlakte van 22 tot en met 72 vierkantenmeter. De appartementen voldoen aan de door FIRST. gestelde eisen en ademen kwaliteit en luxe. In de woningen van Wellness Residence Hubel geniet u van luxe sanitaire voorzieningen en een moderne keuken. Kom tot rust aan het zwembad met een waanzinnig uitzicht op het omliggende berglandschap.

  • Centraal gelegen in Zwitserland
  • Op de rand van Wallis
  • 40 minuten van Sion
  • 1,5 uur van Bern
  • 2 uur van Zürich
  • 1,5 uur van Basel

Wallis staat bekend om uitstekende skigebieden, warmwaterbronnen, wandelpaden en de lekkerste wijnstreek van Zwitserland. Tevens is dit het landschap van de wereldberoemde Matterhorn en de grote San Bernardpas. Samen zorgt dit voor één van de populairste (toeristische) gebieden op slechts 40 minuten rijden van luchthaven Sion.

Leukerbad woningen


Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

FAQ: Vastgoed in Wallis

Als niet Zwitser een woning in Wallis kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Wallis te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Wallis?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Wallis, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Wallis verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Wallis te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.