Vastgoed in Arosa

In het oosten van Zwitserland is een zeer interessante investeringskans voorhanden. Het betreft woningen in het knusse Arosa nabij Davos. De karakteristieke Zwitserse huizen gelegen aan meer de Obersee en imposante bergwanden zorgt voor schilderachtige taferelen. Ontdek vastgoed in Arosa en vraag ons naar de beschikbare woningen.

Contact met FIRST.

Aan de voet van de Weisshorn vind je een waanzinnig mooi stukje Zwitserland. Het klassiek Zwitserse dorp is bekend als kuuroord en wintersportgebied. Met 220 kilometer piste en een luxe gondel vanuit het dorp biedt Arosa voldoende faciliteiten voor het hele gezin. De vele cafés, restaurants en clubs maken het gebied een trekpleister voor toeristen en investeerders.

Onroerend goed in Arosa

Vastgoed Arosa: beschikbare woningen

Op dit moment bieden wij diverse woningen aan in het pittoreske dorp. Met onze vestiging in Nederland en Zwitserland zijn wij in beide landen van dienst. Zo beantwoorden wij vragen in eigen land en tonen wij het beschikbare vastgoed in Arosa op locatie. 

Benieuwd naar het aanbod of een inspectiereis? Wij vertellen je hier graag alles over. Naast informatie, advies en bezichtigingen ondersteunen we (waar nodig) in het vervolgtraject. Zo nemen we zorgen m.b.t. het fiscale, juridische en notariële proces voor je uit handen.

Koop vastgoed in Arosa

Makelaar en advies in Arosa

Opzoek naar een leuke vakantiewoning of (tweede) huis en een makelaar in Zwitserland nodig? Met meer dan 15 jaar ervaring kennen wij de wet- en regelgeving als geen ander. Als specialist kennen wij de parels op de markt en begeleiden van A tot Z samen met onze partners in Zwitserland.

Ook op financieel gebied adviseren wij over de mogelijkheden en zorgen voor een optimaal rendement. Denk aan het verkrijgen van een hypotheek in Zwitserland als niet-Zwitser, verhuur en belastingvoordelen. In een kennismakingsgesprek vertellen wij hier graag alles over.

Makelaar Zwitserland

Interesse?

Wanneer je een huis koopt in Nederland, kies je ook voor de expertise van een (lokale) makelaar. FIRST. is de aangewezen partij voor (luxe) vastgoed in Zwitserland. Neem vandaag nog contact met ons op of plan een afspraak.