Inspectiepakket: woning in Zwitserland

Een belangrijk stap in de aanschaf van een tweede woning in het buitenland, is de bezichtiging op locatie. Om een goed beeld te kunnen vormen van het onroerend goed en haar omgeving, is een bezichtiging op locatie essentieel. Voor al haar projecten faciliteert FIRST. de bezichtiging op locatie. Regelmatig organiseren wij inspectiereizen naar onze projecten; in veel gevallen d.m.v. maatwerk, maar vaak ook door middel van een bezoekers weekend.

Contact met FIRST.

Een inspectiepakket bestaat in ieder geval uit een bezichtiging / uitleg van het object onder begeleiding van een medewerker van First. Tevens wordt er bij een inspectiepakket gezorgd voor één of meerdere hotelovernachtingen waardoor u in alle rust kunt kennismaken met de ongetwijfeld prachtige omgeving.

Inspectie en bezichtiging Zwitsers vastgoed

Inspectiepakket voor (tweede) huis in Zwitserland

Overweegt u te investeren in een vakantiewoning of tweede huis? De sterk ontwikkelde bankensector, valuta en het politieke systeem resulteert in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld. Gecombineerd met prachtige natuur en een hoge levenskwaliteit is vastgoed in Zwitserland zeer gewild.

Om de mogelijkheden te ontdekken bieden wij inspectiereizen aan, waarbij u de woning in Zwitserland op locatie kunt bezichtigen. Nieuwsgierig geworden naar onze projecten en wilt u gaan bezichtigen op locatie, maar weet u nog niet hoe dit te organiseren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.