Vastgoed in Wengen

In het zuiden van Berner Oberland tegen de grens met Wallis tref je het pittoreske dorpje Wengen. Het dorp is gelegen in één van de mooiste streken van Zwitserland, namelijk de gemeente Lauterbrunnen. Te midden van de Eiger, Mönch en Jungfrau is de omgeving veelzijdig en aantrekkelijk voor toeristen. Dit maakt vastgoed in Wengen een zekere, veilige en gewilde investering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met FIRST.

Uniek aan Wengen is de historische trein naar het Jungfraujoch; het hoogste treinstation van Europa op 3453 meter hoogte. Hetgeen draagt veel bij aan de charme en beleving van het dorp. Hierdoor is het gehele dorp autovrij en parkeer je de auto onderaan bij de tandradbahn in een garage. Vervolgens reis je in 15 minuten per trein naar het station op de berg.

Tweede huis Wengen

Vastgoed Wengen: woningen beschikbaar

Omgeven door skipistes en wandelpaden is Wengen de ideale bestemming voor dagtochten, wintersport, rust en wandelingen. Daarbij zit je op minimale afstand van pure natuur en dorpjes als Interlaken, Mürren, Wilderswil en Grindelwald.

Ontdek de beschikbare woningen in de regio. Met onze vestiging in Nederland en Zwitserland bieden wij een volledige dienst en begeleiden van A tot Z. Zo informeren wij u vanuit ons kantoor in Nederland of Zwitserland en tonen wij vastgoed in Wengen op locatie. Ook bij het (eventuele) vervolgtraject doorlopen wij het fiscale, juridische en notariële proces en nemen zorgen uit handen.

Vastgoed Wengen

Interesse?

Bij de aan- of verkoop van een huis in Nederland kies je ook voor de expertise van een (lokale) makelaar. Als specialist kennen wij de wet- en regelgeving als geen ander en is First. de aangewezen partij. Neem vandaag nog contact op of vraag om extra informatie over beschikbare appartementen of huizen in Wengen.