Vastgoed in Interlaken

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van vastgoed in Interlaken? Interlaken gelegen in kanton Berner Oberland ligt tussen het meer van Thun (Thunersee) en het meer van Brienz (Brienzersee). Het is misschien wel het mooiste deel van Zwitserland met de imposante bergen, prachtige wandelingen en onbelemmerde vergezichten.

Contact met FIRST.

FIRST. is ruim 15 jaar betrokken bij de aan- en verkoop van vastgoed in Interlaken en andere regio's in Zwitserland. Wij kennen de (lokale) regelgeving dan ook als geen ander en begeleiden samen met onze partners in het hele traject. Niet alleen vinden wij een droomhuis, maar adviseren tevens voor een optimaal rendement uit uw investering.

Vastgoed in Interlaken

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Interlaken kopen

In ons aanbod vindt u woningen in Grindelwald en Kandersteg. Beide bestemmingen zijn een waar wandelparadijs en kennen sneeuwzekere gebieden, zoals Mürren/Schilthorn, Kleiner Scheidegg/Männlichen, Beatenberg, Axalp-Brienz en First . Dit maakt vastgoed in Interlaken in alle jaargetijde een magische (vakantie)bestemming en een veilige investering.

Woning in Grindelwald

In het prachtige Grindelwald zijn twee penthousen direct beschikbaar. Het betreft luxe appartementen met exclusieve hotelservice. Gelegen aan de voet van de Eiger beschikt u van uw woning van een schitterend uitzicht en maximaal comfort.

(Tweede) huis in Kandersteg

Kandersteg is een populaire wandelbestemming voor zowel inwoners als toeristen. Geniet hier van de diepblauwe bergmeren en witte bergtoppen. Investeer in een unieke regio met appartementen variërend van 465.000 tot 620.000 Zwitserse Franken. In de regel geldt dat u 40% eigen vermogen nodig heeft voor het verkrijgen van een hypotheek voor een woning in Zwitserland.

Woning in Interlaken

Woning kopen in Interlaken

De aankoop van een huis in Zwitserland kan erg gunstig zijn. Zo kent het land diverse fiscale voordelen waar we u graag meer over vertellen. Opzoek naar een tweede huis of appartement in de regio van Interlaken? Als expert van vastgoed in Zwitserland begeleiden wij u graag. Neem daarom direct contact met ons op.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een vakantiehuis in Interlaken overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt bij de aankoop van vastgoed in Interlaken.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van beschikbare huizen op locatie in Interlaken;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Interlaken

Kan ik een hypotheek afsluiten in Interlaken?

Ja, er zijn mogelijkheden voor een hypotheek in Interlaken. Doorgaans verstrekt de bank 60% van de aankoopprijs.

Waarom een huis kopen in Interlaken?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is Interlaken een gewilde vakantiebestemming.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar.