Vastgoed in Andermatt

Opzoek naar een mooi gebied in Zwitserland? Een slimme investering? of benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek Andermatt. Wij beschikken over diverse appartementen en woningen, die zowel als tweede huis of als permanente verblijfplaats zijn te gebruiken. De stad is up-coming en daarmee een zeer gewild voor investeerders. Ontdek de mogelijkheden voor vastgoed in Andermatt. Wij vertellen u er graag alles over.

Contact met FIRST.

Investeren in vastgoed in Andermatt is zowel financieel als privé een zekere investering. Met de stabiele valuta en politiek genereert onroerend goed in Zwitserland al jaren een vast rendement. Daarbij is het land zowel in de winter- als zomerperiode een fascinerende bestemming met unieke plekjes. Andermatt heeft eigenlijk alles. Zo kun je er in de zomer eindeloos wandelen en is het in de winterperiode één van de prominente skioorden in Zwitserland.

Vastgoed Andermatt

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Andermatt: Huis of Appartement?

In Andermatt is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in luxe appartementencomplexen, resorts en woningen. Zo is er vastgoed in Andermatt verkrijgbaar vanaf CHF 460.000 met oppervlaktes uiteenlopend van 27 tot en met 616 vierkantenmeter.

Overzicht van huizen en woningen in Andermatt

 • TurmFalke
 • Smartstudios Eisvogel
 • Gotthard Residence
 • Enzian
 • Arve appartementen
 • Alpenrose
 • Schneefalke
 • Oberalpreuss
 • The Chedi Penthouse Gems

Fiscaal aantrekkelijk investeren

FIRST. ondersteunt bij de aankoop van vastgoed in Andermatt. Wij doen dit op fiscaal, juridisch en notarieel gebied met onze partners in Zwitserland. Met het juiste advies leidt dit tot financieel gunstige omstandigheden. Zo is de hypotheekrente van een tweede huis in Nederland niet aftrekbaar, maar is dit te salderen met het bezit binnen de fiscale kaders. Samen met onze partners helpen wij u hier graag bij.

Ook zakelijk zijn er mogelijkheden om te investeren in Zwitserland. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Huis kopen in Andermatt met FIRST.

Met ruim 15 jaar ervaring hebben wij al heel wat dromen mogen realiseren op de Zwitserse huizenmarkt. Zo hebben wij in Andermatt huizen voor een permanente verblijfplaats, maar ook als vakantiewoning of tweede huis met de optie om deze aan toeristen te verhuren.

Ook investeren in vastgoed in Andermatt? Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden en adviseren wij in het hele traject. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, omdat u hiermee (kostbare) complicaties kunt voorkomen. Zo kunt u na aankoop geconfronteerd worden met de ene na de andere belasting, kan er geen vergunning zijn voor buitenlandse investeerders of blijkt de financiering niet te lukken.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Daarnaast biedt FIRST. een aantal andere voordelen, zoals:

 • Fiscaal advies en verhuur opties;
 • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
 • Het vastgoed in Andermatt op locatie bezichtigen;
 • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Andermatt

Als niet Zwitser een woning in Andermatt kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Andermatt te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Andermatt?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Andermatt, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Andermatt verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Andermatt te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.