Vastgoed in Kandersteg

Een (tweede huis) of vakantiewoning in Zwitserland is een droom van velen. Met FIRST. is deze droom binnen handbereik. Met vastgoed in Kandersteg en diverse andere steden zijn wij specialist op de Zwitserse huizenmarkt. In Kandersteg zijn appartementen en een penthouse beschikbaar. Benieuwd? Bekijk het aanbod of neem contact met ons op.

Contact met FIRST.

Naast pure natuur, politieke stabiliteit en een hoge levenskwaliteit is Zwitserland zeer interessant voor investeerders. Als specialist op financieel gebied zorgen wij voor een fiscaal aantrekkelijke investering. Onze dienstverlening gaat verder dan het zoeken van de juiste woning en begeleiden in het hele traject. Hier vertellen wij graag alles over.

Vastgoed Kandersteg

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Appartementen in Kandersteg kopen?

Bij FIRST. is het mogelijk om een woning te kopen in Kandersteg. De appartementen zijn comfortabel ingericht en voorzien van faciliteiten als een inbouwkeuken, een gelijkvloers douchesysteem en een kwalitatieve vloer.

De appartementen in Kandersteg hebben een oppervlakte van 69 vierkantemeter en zijn verkrijgbaar vanaf 465.000 Zwitserse Franken. Zowel op de begane grond als 1e etage is nog een woning beschikbaar.

Penthouse in Kandersteg

Het Penthouse in Kandersteg is 101 vierkante meter groot en is bereikbaar per lift. Tevens beschik je over een royale kelder, een balkon en een parkeerplaats. Ook in het penthouse geniet je van luxe faciliteiten als vloerverwarming, een inbouwkeuken, gelijkvloers douchesysteem en een kwalitatieve vloer. Met drie slaapkamers kan je hier heerlijk genieten van de vakantie en tot rust komen. Tevens is het Penthouse een aantrekkelijke investering voor de verhuur met 3 slaapkamers.

Wonen in Kandersteg

Het rustige vakantieoord telt ongeveer 1200 inwoners en geeft een typisch Zwitsers dorpsgevoel. Vanuit uw woning heeft u vrij uitzicht over Kandersteg en het waanzinnige berglandschap. Waar u in de zomer eindeloos kan wandelen, kunt u in de winterperiode genieten van meer dan 50 kilometer aan langlaufroutes en diverse skipistes.

In de regio treft u de Oeschinensee en verschillende bergtoppen, zoals die van de First, Lohner, Innerer Fisistock en Dündenhorn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor vastgoed in Kandersteg? Wij adviseren en informeren graag.

Vastgoed in Kandersteg van van FIRST.

Een vakantiehuis of vastgoed in Kandersteg kopen? Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden en adviseren wij in het hele traject. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, omdat u hiermee (kostbare) complicaties kunt voorkomen. Zo kunt u na aankoop geconfronteerd worden met de ene na de andere belasting, kan er geen vergunning zijn voor buitenlandse investeerders of blijkt de financiering niet te lukken.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Daarnaast biedt FIRST. een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Het vastgoed in Kandersteg op locatie bezichtigen;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Kandersteg

Als niet Zwitser een woning in Kandersteg kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Kandersteg te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Kandersteg?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Kandersteg, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Kandersteg verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Kandersteg te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.