Vastgoed in Berner Oberland

Investeren in onroerend goed, immobilien of vastgoed in Berner Oberland? Of het nu gaat om de realisatie van een droomhuis of een groot vastgoedproject. Als specialist in Zwitserland kent FIRST. de pareltjes op de markt. Zo beschikken wij over een vast aanbod en begeleiden wij bij de aan- en verkoop van een woning, appartement of tweede huis.

Contact met FIRST.

Het aankoopproces van vastgoed in het buitenland kan complexer zijn dan in Nederland. Zo krijgt u te maken met contracten, belasting en wettelijke beperkingen. FIRST. begeleidt reeds ruim 15 jaar bij de aankoop van vastgoed in Bern en diverse andere kantons in Zwitserland. Hierbij werken wij met een persoonlijke benadering en ondersteunen op financieel, juridisch en notarieel vlak.

Vastgoed in Berner Oberland

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Berner Oberland kopen?

Het centraal gelegen kanton in Zwitserland is veelzijdig en kent schitterende gebieden. Investeren in onroerend goed, immobilien of vastgoed in de omgeving van Bern biedt unieke kansen op zowel financieel als persoonlijk gebied.

Bij aankoop van een tweede huis of appartement heb je altijd een geschikt vakantieadres in een waanzinnig mooie omgeving. Wij nemen u graag mee naar populaire gebieden als Grindelwald en Kandersteg met op dit moment vijf woningen in het aanbod.

Grindelwald: adembenemende bergpanorama vanuit uw penthouse

Penthouse in Grindelwald

In Grindelwald zijn twee waanzinnige Penthousen beschikbaar met exclusieve hotelservice en een adembenemend uitzicht op de bergen in de omgeving. Gelegen aan de voet van de Eiger noordwand is dit de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Tegelijkertijd is dit zeer interessant voor (eventuele) verhuur.

Kom tot rust in een luxe vakantiewoning in één van de mooiste gebieden van Zwitserland. Geniet hier van pure ontspanning gecombineerd met maximaal comfort en een veelzijdige omgeving. In de zomer kan je hier eindeloos wandelen, terwijl je in de winterperiode kan geniet van activiteiten als langlaufen, skiën, sleeën of snowboarden.

Meer weten over dit gebied? Wij vertellen u hier graag alles over.

Kandersteg: wandelparadijs en sneeuwzeker

Appartement in Kandersteg

Een wandelparadijs in de zomer en sneeuwzeker in de winter. Kandersteg heeft veel te bieden met diepblauwe bergmeren en witte bergtoppen. Het Alpengebied is een unieke omgeving. Opzoek naar vastgoed in Berner Oberland? Bekijk ons aanbod van (vakantie)huizen en appartementen in Kandersteg variërend van 465.000 tot 620.000 Zwitserse Franken.

Je kan eindeloos genieten in de omgeving en uren stilstaan bij één van de duizenden panoramapunten in de regio. Nieuwsgierig en net zo enthousiast? Wij vertellen u graag meer.

Voordelen van FIRST.

Wilt u ook vastgoed in Berner Oberland kopen? Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden en adviseren wij in het hele traject. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, omdat u hiermee (kostbare) complicaties kunt voorkomen. Zo kunt u na aankoop geconfronteerd worden met de ene na de andere belasting, kan er geen vergunning zijn voor buitenlandse investeerders of blijkt de financiering niet te lukken.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Daarnaast biedt FIRST. een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van vastgoed in Berner Oberland op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Bern

Als niet Zwitser een woning in Bern kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Bern te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Bern?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Bern, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Bern verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Bern te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.