Vastgoed in Grindelwald

Op 1034 meter hoogte aan de noordkant van de Alpen vindt u het groene en gastvrije dorpje Grindelwald. Omringt door imposante rotswanden van bekenden bergen als de Eiger (3967 m), Mönch (4107 m) en de Jungfrau (4158 m) is dit een waanzinnig mooie omgeving. Investeren in vastgoed in Grindelwald? Dit is niet alleen een zeer geschikte vakantiebestemming, maar tevens een gunstige investering.

Contact met FIRST.

De vakantiebestemming is een kleinschalig en fijn dorp, maar de kracht van Grindelwald ligt in de omgeving; de Jungfrau Region. U kunt er eindeloos wandelen met meer dan 300 kilometer aan wandelroutes en onbelemmerde vergezichten. Denk aan wandelingen langs berg de First, Schilthorn, Eiger, Mönch en Jungfrau. Bezoek de regio en ontdek de schoonheid van Grindelwald.

Bij aankoop van vastgoed in Grindelwald kunt u bij elk bezoek nieuwe inspirerende gebieden verkennen. In ons aanbod van onroerend goed in Zwitserland treft u direct beschikbare appartementen en huizen in de regio.

Vastgoed Grindelwald

Vastgoed in Grindelwald van FIRST.

In ons huidige aanbod treft u een selectie van luxe appartementen in de mooiste omgeving van Zwitserland. De combinatie van een gewilde locatie, de focus op kwaliteit en een land met een stabiele valuta en regering maakt vastgoed in Grindelwald een veilige investering.

Op dit moment zijn er twee woningen in Grindelwald beschikbaar, namelijk het Penthouse Aspen en Penthouse Antara.

Penthouse Antara in Grindelwald

Even boven de wijk "Rothenegg" vindt u een ensemble van ruime gezinswoningen. Hierbij is moderne architectuur gecombineerd met gezellige houtsfeer en zijn appartementen met hoogwaardige materialen ingericht in typische Alpine stijl.

Penthouse Antara Grindelwald

Interesse? Kom genieten van het zonnige en onbelemmerde uitzicht op de Eiger, Lauberhorn en de schitterende bergen van Grindelwald. Wij tonen de Penthouse Antara appartementen in Grindelwald graag op locatie.

Bereikbaarheid

De Antara woningen in Grindelwald hebben een perfecte ligging. Treinstation Grund en de Männlichenbahn liggen namelijk op enkele minuten loopafstand van de appartementen. Ook per auto zijn de woningen eenvoudig bereikbaar.

Penthouse Aspen in Grindelwald

Een veilige investering combineren met een luxe vakantiewoning? Dan kies je voor Penthouse Aspen in Grindelwald. Gelegen aan de voet van de Eiger komt u helemaal tot rust in deze vakantiewoning. Omgeven door een inspirerend bergpanorama geniet u hier van exclusieve hotelservice en het gloednieuwe wellness centrum.

Penthouse Aspen Grindelwald

In de omgeving is van alles te beleven, zoals eindeloze (berg)wandelingen en prachtige skigebieden. Laat uw dromen uitkomen en informeer naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Bereikbaarheid

Per auto reist u vanaf Basel, Genève of Zürich via Bern naar Spiez. Vanaf Spiez volgt u de weg naar Interlaken en vervolgens naar Grindelwald. Ook met de trein is Grindelwald goed bereikbaar. Zo reist u per internationale trein naar Interlaken, waarna u met de regionale trein in 35 minuten naar het station in Grindelwald reist.


Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

FAQ: Vastgoed in Grindelwald

Als niet Zwitser een woning in Grindelwald kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Grindelwald te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Grindelwald?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Grindelwald, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Grindelwald verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Grindelwald te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.