Vastgoed in Grindelwald

Op 1034 meter hoogte aan de noordkant van de Alpen vindt u het groene en gastvrije dorpje Grindelwald. Omringt door imposante rotswanden van bekenden bergen als de Eiger (3967 m), Mönch (4107 m) en de Jungfrau (4158 m) is dit een waanzinnig mooie omgeving. Investeren in vastgoed in Grindelwald? Dit is niet alleen een zeer geschikte vakantiebestemming, maar tevens een gunstige investering.

Contact met FIRST.

De vakantiebestemming is een kleinschalig en fijn dorp, maar de kracht van Grindelwald ligt in de omgeving; de Jungfrau Region. U kunt er eindeloos wandelen met meer dan 300 kilometer aan wandelroutes en onbelemmerde vergezichten. Denk aan wandelingen langs berg de First, Schilthorn, Eiger, Mönch en Jungfrau. Bezoek de regio en ontdek de schoonheid van Grindelwald.

Bij aankoop van vastgoed in Grindelwald kunt u bij elk bezoek nieuwe inspirerende gebieden verkennen. In ons aanbod van onroerend goed in Zwitserland treft u direct beschikbare appartementen en huizen in de regio.

Vastgoed Grindelwald

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Grindelwald van FIRST.

In ons huidige aanbod treft u een selectie van luxe appartementen in de mooiste omgeving van Zwitserland. De combinatie van een gewilde locatie, de focus op kwaliteit en een land met een stabiele valuta en regering maakt vastgoed in Grindelwald een veilige investering.

Op dit moment zijn er twee woningen in Grindelwald beschikbaar, namelijk het Penthouse Aspen en Penthouse Antara.

Penthouse Antara in Grindelwald

Even boven de wijk "Rothenegg" vindt u een ensemble van ruime gezinswoningen. Hierbij is moderne architectuur gecombineerd met gezellige houtsfeer en zijn appartementen met hoogwaardige materialen ingericht in typische Alpine stijl.

Penthouse Antara Grindelwald

Interesse? Kom genieten van het zonnige en onbelemmerde uitzicht op de Eiger, Lauberhorn en de schitterende bergen van Grindelwald. Wij tonen de Penthouse Antara appartementen in Grindelwald graag op locatie.

Bereikbaarheid

De Antara woningen in Grindelwald hebben een perfecte ligging. Treinstation Grund en de Männlichenbahn liggen namelijk op enkele minuten loopafstand van de appartementen. Ook per auto zijn de woningen eenvoudig bereikbaar.

Penthouse Aspen in Grindelwald

Een veilige investering combineren met een luxe vakantiewoning? Dan kies je voor Penthouse Aspen in Grindelwald. Gelegen aan de voet van de Eiger komt u helemaal tot rust in deze vakantiewoning. Omgeven door een inspirerend bergpanorama geniet u hier van exclusieve hotelservice en het gloednieuwe wellness centrum.

Penthouse Aspen Grindelwald

In de omgeving is van alles te beleven, zoals eindeloze (berg)wandelingen en prachtige skigebieden. Laat uw dromen uitkomen en informeer naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Bereikbaarheid

Per auto reist u vanaf Basel, Genève of Zürich via Bern naar Spiez. Vanaf Spiez volgt u de weg naar Interlaken en vervolgens naar Grindelwald. Ook met de trein is Grindelwald goed bereikbaar. Zo reist u per internationale trein naar Interlaken, waarna u met de regionale trein in 35 minuten naar het station in Grindelwald reist.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een vakantiehuis of vastgoed in Grindelwald overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt bij de aankoop van vastgoed in Grindelwald.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van de woning in Grindelwald op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed Grindelwald

Wat zijn de hypotheek mogelijkheden voor vastgoed in Grindelwald?

Er zijn verschillende financieringsopties voor onroerend goed in Grindelwald. Zo verstrekt de bank doorgaans 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in Grindelwald?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is Grindelwald een gewilde vakantiebestemming.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar. In sommige gevallen zelfs in combinatie met hotelconcept.