Sales & Marketing

First. Sales & Marketing

FIRST. Sales & Marketing: Wanneer u bezig bent met het ontwikkelen van een vastgoedproject in Zwitserland, wilt u zich volledig kunnen richten op de uitvoering hiervan. FIRST. biedt een unieke dienstverlening, die u helpt bij het invullen en uitvoeren van de marketing- en verkoopactiviteiten binnen uw project.

Second homes

First. Second Homes

FIRST. Second Homes: Als specialisten op het gebied van vastgoed in Zwitserland weten wij de pareltjes in de markt te vinden. Woningen die stuk voor stuk uniek zijn zodat u eindeloos kunt genieten van uw woning in Zwitserland. Wij begeleiden u bij zowel de aan- als verkoop van individuele luxe tweede woningen in Zwitserland.

Development

First. Development

FIRST. Projectontwikkeling: Uw vakantieresort of ander type vastgoedproject in Zwitserland realiseren, vraagt om een specialistische werkwijze om van het begin af aan succesvol te kunnen zijn. U zult direct kennismaken met de expertise en persoonlijke benadering van FIRST. wanneer u samen met ons van start gaat om uw project te ontwikkelen. De unieke werkwijze wordt gekenmerkt door een aanpak waarbij de ‘agile’ projectwerkwijze en de expertise van Zwitserland hand in hand gaan.